IGOR DODON INTREPRINDE O VIZITA DE LUCRU IN GAGAUZIA

Șeful statului efectuează o vizită de lucru în Găgăuzia unde vaparticipa la un șir de evenimente: inaugurarea unor terenuri sportive, vizitarea unui lăcaș sfînt și a unor grădinițe care au beneficiat de suport din partea Fundației de binefacere a Primei Doamne, participarea la deschiderea secției de terapie din cadrul unui spital raional.

Prima manifestație la care a luat parte Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a fost înmînarea Guvernatorului Găgăuziei, Irina Vlah, a cheilor unui tractor, oferit de către Președintele Republicii Belarus țării noastre.

Irina Vlah a transmis sincere mulțumiri Președintelui Lukașenko și poporului belarus pentru darul oferit și a menționat că vehiculul respectiv va fi de mare ajutor în realizarea lucrărilor necesare în gospodăria comunală a autonomiei.

Amintim, că Președintele Republicii Belarus, Alexandr Lukașenko, a efectuat o vizită în țara noastră, la invitația lui Igor Dodon, în perioada 18-19 aprilie curent, în cadrul căreia a donat cinci tractoare și două autospeciale pentru localitățile Republicii Moldova.

Serviciul de Presă al Preşedinţiei R. Moldova