IGOR DODON A PARTICIPAT LA FESTIVITATEA DE REDESCHIDERE A UNUI BLOC AL LICEULUI TEORETIC „IVAN VAZOV” DIN RAIONUL TARACLIA

Vizita de lucru de astăzi a Președintelui țării a continuat în raionul Taraclia. La Liceul Teoretic „Ivan Vazov”, Igor Dodon a participat la festivitatea de redeschidere, după renovare, a blocului destinat claselor gimnaziale, reparat cu susținerea Consiliului Raional.

Totodată, a avut loc inaugurarea clasei de cadeți (24 de elevi) și a unei clase de sport (cu înclinare în special spre fotbal, prevăzută pentru 27 de elevi). Instituția publică Liceul Teoretic „Ivan Vazov” activează din anul 1990. Actualmente, aici învață mai mult de 400 de elevi și activează circa 60 de pedagogi.

În cadrul acestor evenimente solemne, Igor Dodon a înmânat Diploma de Onoare a Președintelui unui grup de șase profesori. În context, șeful statului a informat colectivul didactic despre inițiativa sa de a dubla în anul 2021 salariile angajaților din sistemul educațional al Republicii Moldova.

Serviciul de Presă al Preşedinţiei R. Moldova