IGOR DODON A INSPECTAT DESFASURAREA LUCRARILOR DE REABILITARE PE PORTIUNEA SOSELEI REGIONALE L442 STRASENI – VOINOVA

Lîngă satul Ghelăuza, Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a inspectat desfășurarea lucrărilor de reabilitare pe porțiunea șoselei regionale L442 Strășeni – Voinova. Întregul proiect presupune reabilitarea a 21 km de drum, a două poduri mari și 46 mai mici. Costul lucrărilor inițiate în luna noiembrie 2018 se estimează la 74 milioane de lei, dintre care au fost valorificate 22 milioane de lei, iar în anul curent din bugetul de stat au fost alocate 50 mln de lei.

Finalizarea lucrărilor de construcție a drumului va permite să fie îmbunătățită (modernizată) infrastructura pentru cel puțin 32 mii de locuitori din această regiune a raionului Strășeni, dar și pentru agenții economici, inclusiv rezidenții Zonei Economice Libere și ai parcului industrial.

Șeful statului a salutat oamenii care muncesc pe acest teren și le-a urat succes în finalizarea lucrărilor. Igor Dodon le-a comunicat despre realizarea Programului Național „Drumuri bune pentru toți”, în cadrul căruia vor fi reparate segmente de drum în fiecare localitate din Moldova.

Serviciul de Presă al Preşedinţiei R. Moldova