IGOR DODON A AVUT O INTREVEDERE CU CONDUCEREA RAIONULUI STRASENI

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, împreună cu președintele raionului Strășeni, Pavel Tamaciuc, cu vicepreședinții raionului și primarii mai multor localități, au discutat cele mai actuale probleme cu care se confruntă această regiune.

Pe lângă subiectele menționate în mod tradițional, cum ar fi reabilitarea drumurilor, aprovizionarea cu apă, deficitul bugetar și agricultura, interlocutorii au discutat și despre necesitatea construcției unei școli sportive, valoarea căreia este estimată la 21 milioane de lei, dintre care 6,4 milioane au fost valorificate anul trecut. Necesită a fi identificate încă 12,5 milioane de lei, iar lucrările de construcție trebuie să fie finalizate în luna decembrie 2021.

De asemenea, părțile au vorbit despre construcția unei cazangerii pentru spitalul raional și conectarea acestuia la rețeaua de gaze. În acest scop, sînt necesare 6,7 milioane de lei, bani care încă nu au fost alocați. Șeful statului a dat asigurări că va acorda administrației raionale sprijinul necesar pentru finalizarea acestor, dar și altor proiecte.

Serviciul de Presă al Preşedinţiei R. Moldova