IGOR DODON A AVUT O INTREVEDERE CU ANGAJATII MAI MULTOR INSTITUTII MEDICALE DIN CAHUL

La Cahul, liderul socialiștilor a avut o întrevedere cu angajații mai multor instituții medicale din oraș și raion. Inițial, Igor Dodon a mulțumit tuturor medicilor pentru eforturile depuse în lupta cu pandemia, reiterînd că anul trecut, la inițiativa sa prezidențială, a fost declarat Anul Lucrătorului Medical, iar sute de reprezentanți ai sistemului medical au primit distincții de stat și Diplome de Onoare ale șefului statului.

„A demarat procesul de dublare a salariilor lucrătorilor medicali. Cu regret, acest proces a fost stopat înainte de etapa finală. În pofida la aceasta, echipa noastră de profesioniști intenționează să revină la această lege în următorul Parlament și să finalizeze acest proces”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de facebook.

În continuare, liderul PSRM a prezentat principalele prevederi ale programului electoral al Blocului Comuniștilor și Socialiștilor în domeniul protecției sociale a populației, de consolidare a sistemului de sănătate, în special în mediul rural, și alte obiective importante.