HOROSCOPUL SĂPTĂMÎNAL 8-14 DECEMBRIE

BERBECII vor fi pătrunşi din plin de emoţii de bucurie şi bună dispoziţie. Veţi ajunge în centrul atenţiei atît la serviciu, cît şi în cercul familiei. Optimismul dvs. va marca atmosfera din jur cu energie pozitivă, însă nu uitaţi că aflîndu-vă în ochii lumii, nu veţi mai avea dreptul la greşeli. Controlaţi-vă cu exactitate faptele ca să nu aveţi mai apoi regrete.

TAURII vor fi puşi în gardă de problema banilor, gîndindu-se cum să găsească noi surse de venit. În perspectivă, pentru a vă păstra propria bunăstare materială, aţi putea reevalua planurile financiare şi să renunţaţi la multe cheltuieli planificate. Dacă nu vă aşteaptă o majorare de salariu, atunci ar fi bine să vă gîndiţi la schimbarea locului de muncă pe unul mai bănos.

Pe GEMENI îi aşteaptă o perioadă destul de productivă. În aceste zile o să vă fie de folos să comunicaţi cu şefii, să derulaţi consultări cu partenerii de afaceri sau să vă ocupaţi de autoinstruire. Acum aveţi posibilitatea să vă soluţionaţi problemele stringente, fără eforturi şi cheltuieli de prisos. Totodată, puteţi începe realizarea planurilor demult schiţate şi care au legătură cu serviciul.

RACII îşi vor putea îmbunătăţi situaţia materială din contul noilor relaţii şi cunoştinţe. Următoarele şapte zile vor fi reuşite pentru un rulaj rapid al mijloacelor financiare, fiind justificat şi riscul în businessul mic. La serviciu vi se deschid noi perspective creative, iar în virtutea unor circumstanţe fericite veţi avea posibilitatea să găsiţi o rezolvare optimă a problemelor legate de carieră.

LEII vor putea stabili noi relaţii utile graţie precauţiei şi comunicabilităţii de care dau dovadă. Contactele şi relaţiile de afaceri se vor solda în această săptămînă cu succes în sfera profesională, ridicîndu-vă considerabil autoritatea în faţa şefilor şi colegilor. Perioada este destul de benefică pentru a vă aduce în ordine locuinţa sau a vă amenaja locul de muncă.

FECIOARELE pot conta pe faptul că munca lor asiduă va fi în sfîrşit remarcată şi apreciată la justa valoare. În acelaşi timp, o să vi se realizeze iniţiativele mai vechi legate de extinderea sferei de activitate, fiind posibil şi un aflux de mijloace băneşti pe care nu l-aţi aşteptat. Grija faţă de apropiaţi şi prieteni pe care o veţi demonstra o să vă dea posibilitatea să vă relaxaţi într-o ambianţă confortabilă.

BALANŢELOR li se va propune să participe într-un proiect de proporţii, fiindu-le apreciate profesionalismul şi experienţa. Alegerea vă aparţine, însă indiferent de decizia pe care o veţi lua n-o să rămîneţi în pierdere. Astrele vă recomandă să vă apucaţi cu îndrăzneală de cele mai dificile treburi, deoarece neapărat veţi reuşi să le scoateţi în capăt, obţinînd rezultatul scontat.

SCORPIONII vor trebui să se străduiască în săptămîna viitoare şi să finalizeze acele treburi pe care le amînă fără temei de mult timp. Totodată, abţineţi-vă de la manifestarea iniţiativelor de prisos: s-ar putea întîmpla ca volumul de lucru pe care o să vi-l asumaţi benevol să fie prea complicat. Finalmente, nu veţi face faţă lucrurilor şi nici nu veţi reuşi să scoateţi în capăt ceea ce ţine de obligaţiunile dvs.

SĂGETĂTORII trebuie să se monteze pe noutăţi bune. Veţi reuşi în egală măsură să îndepliniţi uşor şi operativ toate treburile. Aveţi şansa să obţineţi succese mari în domeniul învăţămîntului, în explorarea noilor tehnologii şi priceperi, dar şi în stabilirea contactelor cu cei din jur. Un fericit concurs de împrejurări vă garantează susţinerea în toate iniţiativele. 

Pe CAPRICORNI îi aşteaptă o promovare activă la serviciu. Profesionalismul şi neobişnuita dvs. capacitate de muncă nu vor rămîne neobservate de şefi, care în sfîrşit au să vă aprecieze la justa valoare. Lucrînd cu zel, nu uitaţi de oamenii apropiaţi care, de asemenea, au nevoie de grija şi susţinerea dvs. Străduiţi-vă să finalizaţi toate treburile în timp util pentru ca zilele de odihnă să le petreceţi în sînul familiei şi nu la masa de lucru.

VĂRSĂTORII, după toate probabilităţile, săptămîna următoare vor trebui să ia decizii importante orientate spre noul an care va începe degrabă. Ca să nu greşiţi, astrele vă recomandă să vă analizaţi la rece dorinţele, capacităţile şi posibilităţile. În acest caz tot ce v-aţi planificat pentru următoarele 12 luni se va realiza cu succes.

PEŞTII vor trebui să uite pentru un timp despre planurile legate de avansarea la serviciu. Săptămîna apropiată se arată cu greutăţi pentru realizarea oricăror proiecte de afaceri, iar negocierile cu partenerii pot fi fără rezultate. Or, are sens să amînaţi pentru mai tîrziu activităţile ce ţin de lucru şi business, cel puţin pînă cînd circumstanţele se vor aranja mai bine pentru dvs.