HOROSCOP SĂPTĂMÎNAL

BERBEC. La serviciu săptămîna începe bine, dar pe parcurs ar putea să apară mici conflicte. În viaţa personală vor avea loc unele modificări în rutină, dar care sînt de bun augur. În ceea ce priveşte finanţele şi sănătatea, nativii din Berbec nu au de ce să se plîngă în această perioadă.

TAUR. Se întîmplă lucruri neaşteptate, dar care pot fi uşor ţinute sub control. La serviciu lucrurile merg în favoarea Taurilor, iar cu puţină comunicare, munca de echipă se dovedeşte a fi foarte folositoare. Relaţia cu partenerul nu prezintă motive de îngrijorare, ci dimpotrivă.

GEMENI. Socializarea este activitatea care predomină această perioadă pentru Gemeni. Vor cunoaşte oameni noi şi vor învăţa lucruri interesante, atît la serviciu, cît şi despre partener. Partea financiară stă foarte bine, iar relaţiile de familie vor fi foarte armonioase în această săptămînă.

RACII. au tendinţa de a se izola în această perioadă, lucru care nu face deloc bine relaţiilor lor cu cei din jur. Vor găsi susţinerea de care au nevoie pentru a depăşi problemele de la serviciu alături de partener, care va fi lîngă ei şi va avea grijă să nu le lipsească nimic.

LEU. Este o perioadă foarte favorabilă pentru Lei, indiferent de domeniul de activitate. Vor lua decizii foarte bune atît în viaţa profesională, cît şi în legătură cu viitorul lor personal. Este o săptămînă plină de momente frumoase şi peripeţii alături de cei dragi.

FECIOARĂ. Cu puţină atenţie, Fecioarele vor face o impresie deosebit de bună la serviciu în această perioadă. Nici în relaţia cu partenerul nu există probleme, ci din contră, lucrurile par a se desfăşura mai bine decît oricînd. Să nu uităm de starea de sănătate care este impecabilă în această perioadă.

BALANŢĂ. Este o perioadă foarte aglomerată pentru Balanţe, dar una foarte plăcută, totodată, deoarece presupune mai multe întîlniri cu persoane dragi. La serviciu lucrurile decurg normal, iar provocările pe care le întîmpină vor fi cu rezolvate cu uşurinţă.

SCORPION. Va fi o săptămînă în care vor avea ocazia de a-i ajuta pe alţii, iar satisfacţiile nu vor lipsi. La serviciu vor ave unele bătăi de cap, dar cu ajutorul colegilor vor depăşi momentele mai grele. Acasă, partenerul are grijă să se simtă iubiţi şi răsfăţaţi. Ar trebui să răspundeţi cu aceeaşi monedă.

SĂGETĂTOR. Este o perioadă în care trebuie să aibă răbdare pentru ca lucrurile bune să se întîmple. Nu trebuie să forţeze norocul şi să-i lase pe cei din jur să îşi exprime părerea. La serviciu, dar şi acasă, problemele sînt aproape inexistente, iar cele care apar vor fi uşor rezolvate.

CAPRICORN. Este o perioadă energică pentru Capricorni, iar rezultatele la serviciu nu vor întîrzia să apară, tocmai datorită acestei energii. Acasă, în schimb, ar putea să apară unele conflicte cu partenerul, pe care trebuie să aveţi grijă cum le gestionaţi, pentru a nu înrăutăţi situaţia.

VĂRSĂTOR. Deşi se anunţă o perioadă foarte aglomerată la serviciu, vor găsi timpul necesar şi pentru cei dragi, pe care îi vor ajuta după cum pot. Vor cunoaşte oameni noi şi interesanţi din acelaşi domeniu de activitate, cu care vor lega unele prietenii foarte bune.

PEŞTI. Relaţiile cu cei din jur sînt deosebit de bune în această perioadă. În ciuda provocărilor pe care le întîmpină, lucrurile vor decurge foarte bine pentru Peşti. Partenerul îi vor sprijini în toate deciziile, iar la servici vor avea rezultate remarcabile, cu puţin mai multă atenţie şi concentrare.