HOROSCOP SĂPTĂMÎNAL

BERBEC. Astrele îţi vor pune tot felul de obstacole la începutul săptămînii şi apoi din nou la sfîrşit. Între cele două perioade grele, însă, vei avea parte de zile bune, în care eşti destul de eficient. Va fi perioada ideală ca să te ocupi de problemele restante, dar nu ca să îţi faci noi proiecte. Week-end-ul va fi destul de dezorganizat şi confuz, mai ales cu privire la viaţa sentimentală. 

TAUR. Astrele scot la iveală latura ta extravagantă, mai ales la începutul şi la sfîrşitul săptămînii. Va trebui să-ţi impui singur nişte limite. Între cele două perioade dificile ai zile mai bune, în care ai timp să faci planuri şi să gîndeşti clar. Este în joc reputaţia ta profesională şi starea financiară.

GEMENI. După un început confuz şi dezorganizat, săptămîna devine calmă şi liniştită. La mijlocul săptămînii ai zilele cele mai bune pentru că poţi să comunici mai uşor, iar relaţiile tale devin mai strînse. Asta te ajută şi în viaţa profesională, dar şi în cea personală, unde e posibil să apară o schimbare în bine. Pot să apară unele obstacole pe toate fronturile.

RAC. În primele zile eşti mai egoist un pic, ceea ce e un lucru bun. Pentru că te gîndeşti numai la tine şi la problemele tale, e posibil să faci unele progrese pe care le aştepţi de ceva timp. Din păcate, sfîrşitul săptămînii este mai greu şi e posibil să pierzi tot ce ai realizat în cele cîteva zile bune. Ai o înclinaţie către ceartă, conflict, aruncatul de vorbe dure, lucruri care îi pot răni pe cei din jur.

LEU. Zilele de luni, sîmbătă şi duminică sînt uşoare şi trec repede, însă între ele o să ai parte de mici probleme. Apar tot felul de ghinioane, accidente, din fericire numai unele mici, care nu te afectează prea mult. În schimb, te enervează şi te întrerup din treburile tale. Iar treburi vor fi de ajuns încît să-ţi strice orice plan de relaxare şi distracţie.

FECIOARĂ. Fiecare zi a săptămînii va fi influenţată într-un fel sau altul de astre. De luni pînă vineri, vei avea mult de furcă. Simţi că nici nu rezolvi bine o problemă că şi apare alta imediat. E vorba mai ales de lucrurile practice, materiale, unde ai nevoie de o gîndire logică şi spirit practic. Week-end-ul îţi aduce o nouă perspectivă asupra unor probleme care păreau fără rezolvare.

BALANŢĂ. Săptămîna ta stă sub semnul grabei. Ciudat este că luni va fi o zi calmă şi frumoasă, iar de marţi lucrurile încep să se precipite şi de miercuri te cuprinde o stare de anxietate care îţi pune beţe în roate şi mai rău. Colac peste pupăză, o decizie proastă din trecut îşi va arăta efectele chiar acum. Ai grijă să nu îţi supraestimezi priceperea şi cunoştinţele.

SCORPION.  Eşti oarecum rupt de evenimentele din jur. Iei nişte decizii care nu au nici o legătură cu realitatea şi în plus te mai şi grăbeşti. Astrele te sfătuiesc să fii calm, să gîndeşti bine tot ce spui şi ce faci şi abia apoi să acţionezi. În week-end ai cîteva momente de anxietate, cînd îţi pierzi încrederea în tine şi în cei din jur. Totuşi, nu e bine nici să te supraestimezi.

SĂGETĂTOR. La începutul săptămînii ai tendinţa să-i laşi pe alţii să ia decizii pentru tine, iar asta duce la efecte secundare grave. Pînă în week-end vei regreta deja faptul că ai lăsat cuiva o putere de decizie prea mare. Dacă se întîmplă asta, cea mai bună soluţie va fi să găseşti o cale de mijloc. La muncă, vei fi stresat şi presat să rezolvi mai repede o problemă la care tot lucrezi de ceva timp.

CAPRICORN.  Ai şanse să fii ori cu un pas înaintea tuturor, ori cu un pas în urmă. Cale de mijloc nu există pentru tine. Totuşi, ţine seama că primele ore ale zilei de luni vor da tonul săptămînii, aşa că străduieşte-te să începi în forţă. Săptămîna este bună din punct de vedere sentimental, aşa că profită de darul astrelor şi bucură-te în relaţia de cuplu.

VĂRSĂTOR. Săptămîna ta abundă în “jumătăţi” de măsură. Pe toate le rezolvi pe jumătate şi le spui pe jumătate. S-ar putea să ai intenţii bune, dar nu ai voinţă suficientă ca să duci lucrurile la bun sfîrşit şi nici curajul de a-ţi asuma riscuri. Rezultatul final va fi un week-end trăit pe grabă, urmat de cîteva zile foarte pline şi stresante. Ar trebui să te bazezi mai mult pe tine şi mai puţin pe ceilalţi.

PEŞTI. Dacă ai nevoie de o calitate săptămîna asta, aceea este flexibilitatea. Vor fi zile în care ratezi ocazii importante fiindcă îţi lipseşte spiritul de aventură. Pe de altă parte, vor fi şi zile cînd vei avea nevoie să acţionezi cu precauţie, aşa că nu e totul pierdut. Important este să-ţi dai seama cînd trebuie să te laşi dus de val şi cînd trebuie să te stăpîneşti.