HOROSCOP SĂPTĂMÎNAL 15 – 21 DECEMBRIE

Pe BERBECI îi aşteaptă o săptămînă destul de stabilă pe plan financiar, fiind posibile unele venituri băneşti. Totuşi, nu le permiteţi partenerilor de serviciu să vă atragă într-un conflict. Prin asemenea situaţii ar fi mai bine să treceţi în tăcere, iar apoi să analizaţi la rece comunicarea cu colegii. O să vă fie de folos să meditaţi şi să decideţi care din ei are vreo semnificaţie pentru dvs.

TAURII trebuie să se folosească corect de o situaţie favorabilă ce se creează în jurul lor. Puteţi începe realizarea unei noi misiuni importante, fără a avea îndoieli de reuşită. Destul de rezultative vor fi noile proiecte de lungă durată, iar hărnicia dvs. va influenţa în mod direct succesele financiare. Toate cunoştinţele făcute în aceste zile vor fi de folos pentru viitorul dvs.

GEMENII, pentru a realiza în deplină măsură planurile schiţate, vor avea nevoie de încredere în propriile puteri, depunînd anumite eforturi. Ar fi de dorit să nu vă lăsaţi atraşi în proiecte dubioase, dar mai ales să nu vă puneţi în joc reputaţia. Posibilităţile dvs. financiare sînt limitate, de aceea nu risipiţi banii.

RACII nu trebuie să aibă frică de schimbări, străduindu-se să se debaraseze de vechile închipuiri şi idei. Dimpotrivă, astrele vă recomandă să vă mişcaţi cu îndrăzneală înainte spre noi orizonturi, atît în sfera profesională, cît şi în viaţa personală. Chiar şi cu mici eforturi depuse în aceste direcţii veţi obţine rezultate substanţiale. La finele săptămînii sînt posibile venituri băneşti pe care le aşteptaţi de mult timp.

LEII, graţie dispoziţiei de luptă care nu-i va părăsi pe parcursul întregii săptămîni, vor putea soluţiona fără tărăgăneli de prisos orice probleme cu care se vor confrunta. Toate greutăţile vor ceda în faţa dvs. Totodată, perioada este potrivită pentru restabilirea relaţiilor şi contactelor pierdute. Planificaţi-vă întîlniri şi negocieri – acestea vor avea totalmente succes.

FECIOARELE n-ar trebui să încerce să forţeze evenimentele. Politeţea şi insistenţa trebuie să predomine în afacerile dvs., constituind cheia succesului. În acelaşi timp, aveţi toate şansele să avansaţi considerabil în multe sfere de activitate. Un rezultat justificat al eforturilor depuse neapărat va fi atingerea scopurilor propuse. De asemenea, este destul de probabil că în faţa dvs. se vor deschide neaşteptate surse de venit.

BALANŢELOR le va merge în afaceri, trebuie doar să dea dovadă de spirit hotărît şi iniţiativă. Aveţi şansa să vă transformaţi toţi inamicii în aliaţi. Or, dacă într-o dispută cu prietenii veţi înţelege că aţi depăşit limita, atunci adoptaţi o atitudine creativă faţă de divergenţe şi aplanaţi conflictul. Severitatea şi principialitatea de departe nu sînt calităţile de care aveţi nevoie în situaţia creată.

SCORPIONII vor trebui să muncească bine pentru a obţine rezultate favorabile. Săptămîna va fi destul de reuşită pentru o comunicare productivă cu partenerii de afaceri. Împreună aţi putea face un business de succes, însă pentru aceasta este deosebit de important să ţineţi mereu legătura ca să reacţionaţi momentan la situaţia ce se schimbă rapid.

SĂGETĂTORII vor izbuti să reglementeze aşa cum şi-au dorit toate chestiunile importante pentru ei. Totuşi, fiţi atenţi la luarea deciziilor şi abţineţi-vă de la enunţuri critice în adresa colegilor de serviciu. Există probabilitatea că va trebui să ţineţi un discurs public. Să nu vă faceţi griji din această cauză, de vreme ce aveţi talent de orator, iar evoluările respective vor avea un impact perfect asupra imaginii dvs.

CAPRICORNII s-ar putea pomeni în săptămîna următoare limitaţi în mijloace, de aceea astrele nu le recomandă în această perioadă să facă cumpărături de proporţii şi să investească bani în anumite proiecte. În relaţiile cu persoana dragă străduiţi-vă să vă controlaţi emoţiile ca mai apoi să nu regretaţi o ceartă produsă dintr-o prostie.

VĂRSĂTORII au toată şansa să devină populari. Veţi străluci în public, trezind admiraţia şi respectul colegilor. Totodată, astrele vă recomandă ca la serviciu să vă concentraţi doar asupra celor mai importante treburi, străduindu-vă să nu vă distrageţi atenţia cu fleacuri care doar au să vă răpească din timp. Feriţi-vă de uneltirile concurenţilor, pe care nu-i lasă în pace succesele dvs.

PEŞTII vor reuşi la capitolul negocierilor şi încheierii acordurilor, ce ar putea constitui baza bunăstării lor financiare în următoarele luni. În acelaşi timp, sînt probabile nişte cheltuieli neprevăzute, de aceea ar trebui să aveţi o atitudine grijulie şi atentă faţă de bani. În contextul vieţii personale săptămîna se arată benefică pentru dezvoltarea relaţiilor de parteneriat.