HOROSCOP SAPTAMINAL

BERBEC. Săptămîna aceasta reuşeşti să atragi în jurul tău numeroase persoane interesante. Un plan de mult pus la cale se desfăşoară zilele acestea, iar dacă speri şi la puţin romantism, ziua de vineri este una încărcată pozitiv în acest sens.

TAUR. Bucură-te de timpul petrecut acasă şi evită să îţi faci prea multe planuri zilele acestea. Te simţi mai încrezător/e în forţele proprii şi chiar te gîndeşti la o schimbare care să te facă să te simţi şi mai bine în propria piele.

GEMENI. Poate fi o săptămînă plină, dar şi de care te poţi bucura în acelaşi timp. Poţi atrage atît dragostea, dar şi cîştiguri financiare de partea ta, dacă eşti la locul potrivit, în momentul potrivit. Cînd vine vorba de carieră, noi proiecte pot răsări de niciunde şi par destul de interesante.

RAC. Viaţa socială pare să se îmbogăţească de la o zi la alta, aşa că săptămîna aceasta fă bine şi cunoaşte cît mai mulţi oameni, în special cei care te pot ajuta să avansezi în carieră. Este un moment bun să fii activ/ă în legătură cu planurile tale de carieră.

LEU. Pînă pe la mijlocul săptămînii vei fi ocupat/ă cu treburi de serviciu, însă pe urmă ai destul timp să te gîndeşti la persoana de care simţi că te-ai îndrăgostit de curînd – dacă spargi gheaţa, s-ar putea să ai mai mult noroc decît îţi închipui! Dacă motivaţia ta pare să dispară deodată, caută perspective noi.

FECIOARĂ. Gîndeşte-te la mici schimbări domestice – poate să îţi redecorezi o încăpere din locuinţă sau să înlocuieşti un corp de mobilă pe care visezi să-l schimbi de ceva vreme. Fii atent/ă la ce îţi spune intuiţia vineri, ai putea avea parte de o surpriză plăcută dacă ştii să asculţi.

BALANŢĂ. Prezenţa planetei Venus în Taur sugerează că te vei simţi de minune în cadrul evenimentelor culturale. Dacă simţi că există unele probleme de comunicare săptămîna aceasta, încearcă în continuare că ar putea fi vorba doar de o simplă neînţelegere.

SCORPION. Evită să tragi concluzii pripite şi nu îţi lăsa imaginaţia să zburde liber, pentru că poţi declanşa mici conflicte – cel mai bine este să ai toate informaţiile înainte să acuzi pe nedrept. Pînă la finalul săptămînii îţi va reveni cheful de distracţie, aşa că profită din plin!

SĂGETĂTOR. Viaţa ta socială pare plină de surprize în acest moment, iar în unele cazuri îţi este chiar greu să rezişti tentaţiei. Dacă te atrag competiţiile sportive zilele acestea, implică-te cît mai mult şi te vei distra pe cinste!

CAPRICORN. Săptămîna aceasta te vei simţi bine în compania amicilor şi a celor dragi, mai ales pentru că eşti o persoană plăcută şi agreabilă. Evită să transmiţi mesaje mixte, ca să nu te trezeşti în situaţii jenante mai tîrziu!

VĂRSĂTOR. Cuvintele sînt de partea ta zilele acestea şi simţi că poţi convinge pe oricine să facă… orice pentru tine. Profită de această influenţă şi planifică-ţi o vacanţă pentru vară sau ia legătura cu oameni pe care nu i-ai mai văzut de multă vreme.

PEŞTI. Nu are niciun sens să fii foarte ambiţios/ă săptămîna aceasta, mai ales că astrele te îndeamnă să te relaxezi un pic şi chiar să faci un pas în spate şi să priveşti imaginea de ansamblu. Foloseşte această oportunitate să te relaxezi şi chiar să te răsfeţi un pic.

Sursa: avantaje.ro