HOROSCOP SAPTAMINAL

BERBEC. Simţi nevoia să te răsfeţi şi să te bucuri de fiecare secundă pe care o ai liberă săptămîna aceasta, dar astrele te îndeamnă să te foloseşti de această energie pentru proiectele constructive. Fă-ţi timp să te gîndeşti la viaţa ta şi la planurile pe care le vei pune în aplicare în viitorul apropiat.

TAUR. Problemele de acasă şi discuţiile despre bani vor aduce certuri cu sine. Prezenţa planetei Saturn în Săgetător poate fi o influenţă bună, încurajîndu-te să ceri sfaturi celor mai bine informaţi. Te gîndeşti de ceva vreme la o idee pe care ai putea s-o pui în practică începînd de săptămîna aceasta.

GEMENI. Viaţa socială înfloreşte şi ai multe ocazii să cunoşti oameni noi şi chiar să te împrieteneşti cu cîţiva. Pasiunile sînt trezite la viaţă foarte uşor în aceste momente, dar, dacă nu profiţi de ocazie, se pot stinge la fel de uşor. Cariera ta are nevoie de atenţie, însă ai vrea mai mult să te relaxezi şi să te simţi bine.

RAC. Concentrarea şi energia direcţionată bine pot face din această săptămînă una de succes. Sînt multe oportunităţi care te apropie de ţeluri, iar ambiţia este cea care te va duce în acel punct. Eşti deschis să înveţi lucruri noi, deosebite, care îţi pot grăbi ascensiunea.

LEU. Dacă eşti deschis la lucruri noi, atunci ai energia necesară să ieşi din zona ta de confort şi să întreprinzi ceva cu folos. Energia dinamică pe care o simţi îţi ajută creativitatea şi stimulează imaginaţia. La sfîrşitul săptămînii evită mişcările impulsive care îţi pot aduce mai multe probleme decît ar trebui.

FECIOARĂ. Dacă începutul săptămînii a fost un pic greoi şi plin de obstacole, află că spre sfîrşitul ei te vei simţi iar în largul tău. Există posibilitatea să spui sau să faci ceva greşit, aşa că dacă ai de luat o decizie importantă, gîndeşte foarte bine înainte.

BALANŢĂ. Întîlnirile romantice pot fi un pic stresante dacă nu cooperezi sau dacă nu faci compromisuri. Week-end-ul poate veni cu cîteva surprize pentru tine, poate chiar şi cu o experienţă nouă.

SCORPION. Ar trebui să faci mai multă mişcare ca să poţi canaliza toată energia pe care o simţi şi care nu te lasă să stai pe loc nicio secundă. Săptămîna aceasta poţi canaliza energia în planuri şi proiecte ce necesită o atitudine hotărîtă ca să le poţi încheia.

SĂGETĂTOR. Dorinţa romantică este în plină ascensiune săptămîna aceasta, ceea ce înseamnă că poţi prinde curaj în faţa unui interes amoros. Nu te implica în ceva foarte serios încă de la început, altfel vei simţi cum energia se scurge şi totul se duce de rîpă. Păstrează lucrurile cît mai simple şi lejere.

CAPRICORN. Au loc numeroase schimbări cînd vine vorba de casa ta. Reamenajări, cumpărături sau alte obiecte de care ai nevoie acum îţi cer atenţia, iar entuziasmul tău va ajută să rezolvi rapid orice apare. Nu cheltui mult, ci optează pentru indulgenţe mici!

VĂRSĂTOR. Nimic nu-ţi mai stă în cale săptămîna aceasta, însă atenţie: modul în care îţi argumentezi părerile i-ar putea supăra pe cei din jur şi astfel pot apărea discuţii aprinse, nedorite. Discuţiile constructive întotdeauna aduc cu sine rezultate pozitive.

PEŞTI. Orice neînţelegere care apare săptămîna aceasta are legătură cu banii. Totuşi, cu planetele Marte şi Venus în Berbec simţi un impuls puternic să îţi faci de cap cu banii, dar cel mai bine ar fi să-ţi limitezi cheltuielile. Ai putea avea şi o întîlnire romantică spectaculoasă, indiferent dacă eşti deja într-o relaţie de cuplu sau nu.

Sursa: avantaje.ro