HOROSCOP SAPTAMINAL

BERBEC. Luna Nouă te încurajează să accepţi invitaţiile la evenimentele sociale, unde îţi poţi mări cercul de cunoştinţe. Poţi avea parte de multă distracţie, dacă îţi doreşti acest lucru, dar vei avea o atitudine mai productivă asupra lucrurilor pe care le faci. Dacă urmează să ai o întîlnire romantică, va fi sigur una de excepţie.

TAUR. Te poţi simţi motivat să faci fapte bune. Poate voluntariat, dacă cei din jur au nevoie de tine, sau pur şi simplu să îţi donezi lucrurile pe care nu le mai foloseşti. Îţi este mai uşor să pui planurile pe hîrtie ca să avansezi în carieră, iar înspre sfîrşitul săptămînii atenţia ta va merge mai mult înspre relaxare şi odihnă.

GEMENI. Este un moment bun să te ocupi de viitorul tău. Dacă ai vise mari, este cazul să te apuci de plănuit cum le îndeplineşti, iar Luna Nouă din Vărsător te încurajează să-ţi părăseşti cochilia şi să cauţi noi provocări în aceste demersuri. Viaţa socială se aprinde şi spre sfîrşitul săptămînii ai putea avea întîlniri pasionale.

RAC. Zilele acestea sînt foarte bune ca să-ţi revizuieşti situaţia financiară. Profită de această ocazie şi caută soluţii la cei apropiaţi sau chiar sfaturi şi începe să-ţi îmbunătăţeşti bugetul. Te gîndeşti şi la o vacanţă de cîteva zile, ca să te relaxezi şi să te odihneşti.

LEU. Dacă zilele cînd Mercur a fost în retrograd nu au fost deloc profitabile, acum este momentul să semnezi contracte noi, să începi noi afaceri şi să îţi reiei ritmul normal. Cînd vine vorba de bani, este cazul să fii mai atent la cît cheltuieşti şi pe ce, pentru că ai putea fi tentat să plăteşti mai mult pentru ceva ce nu merită cu adevărat.

FECIOARĂ. Creativitatea ta este în floare, astfel că întîlnirile de orice fel – chiar şi şedinţele de la serviciu – pot profita de pe urma inspiraţiei tale. În week-end, cînd Marte şi Venus intră în zodia Berbec, vei fi mai impulsiv cînd vine vorba de cheltuit bani sau de flirturi cu o persoană pe care o placi pe ascuns.

BALANŢĂ. Luna Nouă îţi vine în ajutor dacă te gîndeşti să începi o nouă afacere – e un moment bun să treci de la partea de cercetare la cea de acţiune. Relaţia ta de cuplu ar putea ajunge în week-end la un nou nivel, iar dacă eşti singur, aşteaptă-te la întîlniri plăcute.

SCORPION. Ai şansa să începi proiecte proprii sau să pui la punct alte planuri care se arată fructuoase pe viitor. Eşti mai competitiv la locul de muncă şi te gîndeşti serios la mişcare fizică pentru sănătate şi slăbit.

SĂGETĂTOR. Viaţa de acasă este bună atît timp cît toată lumea este sinceră. Există şansa să apară unele neînţelegeri, pentru că cineva ascunde o informaţie, însă orice dilemă va fi rezolvată în week-end cu siguranţă. O scînteie poate reaprinde pasiunea în relaţia ta de cuplu.

CAPRICORN. Nu este cazul să iei lucrurile de bune, ci gîndeşte-te foarte bine la ceea ce se întîmplă şi ce ţi se spune, mai ales dacă este reputaţia ta în joc. Mai tîrziu, nehotărîrea şi lipsa de informaţii pot face loc determinării să arăţi că ai dreptate, indiferent de ce trebuie să faci şi ai putea crea astfel multe discuţii în contradictoriu.

VĂRSĂTOR. Scapă de lucrurile de care nu mai ai nevoie, ca să te poţi simţi mai bine, mai liber. De asemenea, nu pierde controlul asupra cheltuielilor, pentru că s-ar putea să ai nevoie de o sumă mai mare pe viitor. Lasă de la tine şi evită certurile cu cei din jur, pentru că ar putea fi destul de puternice.

PEŞTI. Evită cheltuielile impulsive, pentru că ar putea fi alegeri neinspirate şi să îţi dai seama de acest lucru prea tîrziu. Planurile personale îţi captivează atenţia cel mai mult, iar Luna Nouă te inspiră să îţi faci un obicei nou, pentru sănătatea ta spirituală.

 Sursa: avantaje.ro