HOROSCOP SAPTAMINAL

BERBEC. Aceasta este o perioadă propice pentru Berbeci pentru a asimila informaţii noi şi chiar de a se reprofila. Există posibilitatea de a te asocia într-o afacere cu persoane competente, care ţi-ar putea aduce un cîştig substanţial. 

TAUR. Săptămîna aceasta aduce o schimbare a activităţii profesionale. S-ar putea să primeşti o nouă ofertă de muncă sau chiar o promovare. Aceasta e o perioadă în care îţi poţi evidenţia calităţile, pentru a te pune într-o lumină favorabilă. Totodată, există şansa unor călătorii scurte.

GEMENI. Munceşti din greu, iar asta se vede în rezultatele financiare. Totuşi, tot ce îţi doreşti este o scurtă pauză şi poate chiar un concediu. Pe plan sentimental, există posibilitatea reluării unei poveşti de dragoste mai vechi.

RAC. Emani un aer pozitiv şi debordezi de energie, astfel că vei atrage simpatia multor persoane. Îţi păstrezi pragmatismul ca şi pînă acum, fiind deschis unor schimburi de informaţii noi, care te pot propulsa în carieră. Fii atent la ceea ce faci şi declari, păstrînd discreţia!

LEU. Acest interval este unul plin de energie, moment prielnic să te apuci de activităţi noi. Eşti preocupat de aspectul financiar, iar orizonturile ţi se pot lărgi în această privinţă. Înţelepciunea este cea care trebuie să te ghideze pentru luarea unor decizii corecte. Optimismul te defineşte şi poţi duce la bun sfîrşit proiectele pe care le-ai început.

FECIOARĂ. Chiar dacă starea de sănătate nu este la cote maxime, reuşeşti să îţi păstrezi doza de energie şi pragmatism, pentru a duce la bun sfîrşit ceea ce ţi-ai propus. Se anunţă evenimente cu rezultate pozitive pentru tine. Îţi vei atinge obiectivele profesionale, dar numai prin perseverenţă, tenacitate şi multă pasiune.

BALANŢĂ. În acest intervalte poţi redresa financiar. Atenţie, totuşi, la încasările pe care le faci şi în buzunarele cui ajung. Îţi vei face noi cunoştinţe, multe dintre acestea cu putere de influenţă. Dinamismul îţi este de nădejde în redresarea financiară. Profită de acest aspect şi pune-ţi ideile în practică.

SCORPION. Oportunităţile legate de aspectul financiar îşi vor face apariţia la tot pasul, iar acest aspect va aduce cu sine venituri substanţiale. Poţi primi o avansare în carieră, care te va ajuta în dezvoltarea profesională. Viaţa ta socială este una foarte activă, astfel încît cei din jurul tău vor aprecia devotamentul de care dai dovadă.

SĂGETĂTOR. Este o perioadă bună de a asimila informaţii noi, de punere în practică a acestora şi implicare în diverse activităţi. Există posibilitatea destrămării unor relaţii de prietenie, dar cu tenacitate poţi preveni acest lucru. Fii atent la actele pe care le semnezi în această perioadă!

CAPRICORN. Nativii zodiei se vor bucura de aprecierile celor din jur, iar relaţiile parteneriale se arată excepţionale. Persoana iubită s-ar putea să îţi facă o surpriză şi să organizeze o mică escapadă romantică. Vei avea o stare fizică şi psihică de invidiat, ceea ce te va face mai productiv şi vei primi aprecierile celor din jur.

VĂRSĂTOR. În acest interval de timp munceşti mult, iar rezultatele nu vor întîrzia să apară, mai ales că dispui de un bagaj mare de idei. Fii doar prudent şi nu acţiona pripit!  Îndrăzneşte să rişti în privinţa unor operaţiuni financiare mai îndrăzneţe, însă calculează şi riscurile. Astrele îţi sînt alături în concretizarea planurilor măreţe.

PEŞTI. Climatul astral se arată propice relaţiilor interpersonale. Vei atrage o serie de evenimente şi oportunităţi, care îţi vor fi benefice, însă păstrează-ţi judecata lucidă. S-ar putea să realizezi o tranzacţie financiară, cu posibilităţi de creştere pe timp îndelungat. Aspectul profesional va fi consolidat prin încheierea unui proiect important.

Sursa: www.viptim.ro