HOROSCOP PENTRU ULTIMA SAPTAMINA DIN FEBRUARIE 2021

Zodiile de apă trec prin examene importante

Potrivit horoscopului karmic pentru săptămîna 22-28 februarie 2021, zodiile de apă vor trece prin examene dificile ale vieții, testări care le vor maturiza și mai mult.

Este ultima săptămînă din luna februarie, o săptămînă importantă pentru toți cei care și-au propus să facă ordine în viața lor, la propriu și la figurat.

Zodiile de aer încep curățenia de primăvară în casă, dar și în anturajul lor. Gemenii vor rupe legătura cu persoanele toxice din viața lor ori cu cei cu care nu mai comunică de foarte mult timp.

Balanțele sînt active și energice mai ales cînd vine vorba de reîmprospătarea aerului din casă, așa că multe dintre ele se apucă de zugrăvit ori de schimbat mobilierul vechi, de achiziționat plante noi care să oxigeneze mai bine spațiul în care locuiesc.

Vărsătorii fac și ele curățenie în agendă, astfel că scapă de activitățile inutile și se concentrează mai mult pe lucrurile care sînt cu adevărat esențiale pentru ei din punct de vedere profesional.

Zodiile de foc (Berbec, Săgetător și Leu) redescoperă anumite principii de care au început să se îndepărteze în ultima vreme cum ar fi ajutorarea celor aflați la nevoie sau comunicarea cu cei dragi, cu familia.

Totul se învîrte în jurul familiei în această ultimă săptămînă din luna februarie în special pentru Lei și Săgetători.

 

Peștii ar putea trece printr-o despărțire

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Peşti) au de trecut examene dificile mai ales din punct de vedere sentimental. Peștii află anumite lucruri care pot pune capăt relației lor de iubire, în timp ce Scorpionii și Racii sînt nevoiți să schimbe placa, să se reorienteze profesional.

Zodiile de pămînt (Taur, Capricorn, Fecioară) au o săptămînă încărcată de evenimente, o perioadă care le poate aduce tot ce își doresc numai dacă acționează la timp. Accentul cade pe zona financiară mai ales pentru Tauri și Capricorni, în timp ce Fecioarele au cu totul alte preocupări, cele mai multe de natură spirituală.

După: fanatik.ro