HOROSCOP 2020 (3)

Balanţă

În anul 2020, nativii din zodia Balanţă vor analiza toate treburile curente, finalizate şi planificate, şi vor trage concluziile necesare. Anul Şobolanului de Metal este pentru Balanţă un an al schimbărilor neaşteptate. În a doua jumătate a anului 2020, reprezentanţii acestei zodii se vor orienta spre o viaţă fericită şi de succes, vor reuşi să obţină beneficii din comunicarea strînsă cu prieteni mai vechi. La succesul financiar semnificativ vor contribui şi cîteva relaţii nou stabilite. Anul acesta, Şobolanul va avea grijă sa aveţi un venit stabil, chiar dacă nu va fi unul foarte mare. În toate celelalte domenii, vă aşteaptă schimbări continue. La începutul anului, veţi fi în centrul atenţiei, s-ar putea chiar să vă întîlniţi sufletul-pereche. Pînă la jumătatea primăverii, vă veţi confrunta cu probleme create de partenerii din relaţiile anterioare. Vara, furtuna se va calma şi alături s-ar putea să rămînă cea mai dragă persoană, însă astrele nu recomandă să vă căsătoriţi în anul Şobolanului, aşteptaţi mai bine anul următor. Norocul vă va însoţi şi anul acesta şi în anii următori cu o singura condiţie – trebuie să deveniţi părinţi sau cel puţin naşi. Copiii vor fi talismanele voastre. Aveţi grijă cu alimentaţia, dacă veţi face excese, veţi creşte în greutate. Încercaţi să ţineţi o uşoară dietă, respectaţi postul. Un efect foarte bun asupra stării generale a organismului va avea masajul.

 

Scorpion

Nişte vremuri absolut uimitoare şi de succes se anunţă în anul 2020 pentru Scorpioni. Veţi lega relaţii utile, veţi face descoperiri emoţionante şi veţi pleca în călătorii interesante. Veţi reuşi să folosiţi la maxim norocul ivit în cale şi veţi extrage foloase maxime. Reprezentanţii zodiei Scorpion vor avea în anul 2020 succes în tot ce vor întreprinde în orice domeniu. Veţi avea alături de voi oameni, care vă vor susţine ideile şi vă vor oferi sprijinul necesar. În timp ce veţi avansa pe plan profesional, va trebui să luptaţi cu intrigile concurenţei. Evaluaţi-vă corect forţele – nu vă asumaţi riscuri nejustificate. Începutul anului vă va aduce multe lucruri plăcute: contacte utile în afaceri, răuvoitorii vor trece de partea voastră, veniturile vor creste. Nu vă scăpaţi norocul în dragoste. La sfîrşitul iernii veţi cunoaşte mai multe persoane cu care veţi lega relaţii durabile. Pe parcursul anului 2020, nativii din zodia Scorpion vor fi puşi la încercare de mai multe ori: la începutul anului se pot defecta nişte aparate profesionale scumpe, în aprilie jocurile de noroc pot duce la pierderi financiare, iar vara pot apărea neînţelegeri şi chiar certuri în familie. În schimb, norocul vă va zîmbi în activităţi sportive, iar spre sfîrşitul verii veţi reuşi să vă creşteţi considerabil veniturile. Încercaţi să evitaţi pericolele, protejaţi-vă picioarele şi coloana, adoptaţi un stil de viaţă activ.

 

Săgetător

Pentru nativii din zodia Săgetător, anul 2020 va fi deosebit de favorabil în ceea ce ţine de dezvoltarea relaţiilor cu persoanele dragi şi apropiate. Este o perioada favorabilă şi pentru călătorii sau deplasări în interes de afaceri, în care norocul promite să vă însoţească. Aveţi şanse mari să transformaţi în realitate un proiect foarte important, la care lucraţi de mult. Pe plan profesional, în anul Şobolanului de Metal vă veţi bucura de succese mari. Anul acesta, munca va fi pentru voi nu doar muncă, dar şi un mare hobby, care vă va aduce o mulţime de satisfacţii. Fidelitatea Săgetătorilor căsătoriţi va fi pusă de Şobolan la încercare, la sfîrşitul primăverii pot apărea mai multe griji legate de copii. În iunie şi septembrie plecaţi în vacanţă cu familia, astfel vă veţi reîmprospăta sentimentele şi va veţi aduce aminte de “luna de miere”. Anul acesta, Săgetătorii vor fi foarte populari, vi se va cere sa fiţi lideri. Nu refuzaţi, veţi obţine în schimb multe beneficii. În primul rînd, va fi foarte profitabil din punct de vedere financiar. Veţi cunoaşte o mulţime de persoane şi printre acestea veţi găsi omul care vă va deveni un adevărat prieten, pe care vă veţi putea baza oricînd. Anul acesta, evitaţi tensiunea nervoasa şi suprasolicitarea. Săgetătorii mai în vîrstă ar trebui să aibă grijă cu tensiunea arterială şi să acorde atenţie problemelor legate de coloană şi articulaţii.