HOROSCOP 2020 (2)

Rac

Cu toate că anul 2020 promite mai multe situaţii dificile pentru nativii din zodia Rac, acest semn zodiacal, fără îndoială, va trece prin toate încercările cu demnitate şi, în cele din urmă, va mai rămîne şi în cîştig. În final, Racii vor obţine mai mult, decît vor pierde. Anul 2020 va oferi Racilor posibilitatea să-şi arate părţile cele mai bune. Anul Şobolanului de Metal va permite acestor nativi să scape, în sfîrşit, de un viciu şi să-l şi înlocuiască cu cîteva obiceiuri benefice. La sfîrşitul primăverii, ideile împărtăşite cu superiorii vă pot propulsa semnificativ pe plan profesional. Veţi colabora foarte bine cu nativii din zodia Capricorn, Balanţă, Leu, precum şi cu reprezentanţii creativi ai zodiilor Taur şi Săgetător. Aveţi mai multă răbdare cu partenerul şi pasiunea va reveni în curînd în relaţia voastră. Racii s-ar putea să aibă impresia greşită că norocul i-a părăsit, cînd de fapt nu trebuie decît să-l ademenească. Uitaţi de toate supărările şi fiţi deschişi cu oamenii apropiaţi, aceştia vor face pentru voi tot ceea ce se poate şi nu se poate. Nu uitaţi să faceţi compromisuri, fiţi răbdători şi perseverenţi – şi norocul va fi de partea voastră pînă la sfîrşitul anului. Încercaţi să mîncaţi sănătos, renunţaţi la vicii, evitaţi stresul.

 

Leu

În anul 2020, cu atenţia şi precauţia necesară, nativii din zodia Leu vor reuşi să obţină mari succese pe plan financiar. Anul Şobolanului de Metal promite să le ofere lecţii importante de viaţă. Datorita lor, Leii vor reuşi să se ferească de multe dificultăţi şi circumstanţe neprevăzute. Începînd din ianuarie 2020, Şobolanul de Metal va deveni un prieten de încredere al Leului. Nativii din această zodie vor reuşi să-şi atingă cu uşurinţă obiectivele. Daţi dovadă de organizare şi nu vă lăsaţi purtaţi de curent. Partenerii noi vă vor ajuta să avansaţi pe plan profesional şi, datorită acestui fapt, veniturile voastre vor creşte semnificativ. În 2020, nativii singuri din zodia Leu vor avea şansa să-şi găsească un partener de viaţă şi să se căsătorească. Fiţi hotărîţi în acest an, iniţiativa va fi mereu apreciată. La începutul anului, aduceţi-vă aminte de prietenii vechi, noile relaţii vechi vor fi un cadou plăcut din partea sorţii. În februarie, norocul le va zîmbi Leilor, a căror activitate este legată de comerţ, ştiinţă, publicitate sau literatură. Odată cu începerea toamnei, apucaţi-vă de realizarea ideilor interesante, iar spre sfîrşitul anului vă veţi bucura de schimbări în bine. În ce priveşte sănătatea încercaţi să evitaţi căderile nervoase şi activităţile care va pot suprasolicita inima.

 

Fecioara

Luna ianuarie din anul 2020 va marca începutul unei noi etape din viaţa tuturor reprezentanţilor zodiei Fecioară. Anul Şobolanului de Metal îi va ajuta să înceapă o nouă viaţă, care promite acestui semn minunat de pămînt noroc şi succes în toate proiectele noi. Nativii din zodia Fecioară vor întîlni o persoana specială, un prieten sau partener de viaţă, cu care vor putea construi o relaţie armonioasă, bazată pe încredere şi sinceritate, şi total lipsită de prefăcătorie. La începutul anului, la sfîrşitul primăverii şi la mijlocul toamnei, daţi dovadă de iniţiativă pe plan profesional şi veţi fi răsplătiţi cu un salariu bun. Încercaţi să evitaţi conflictele cu colegii de serviciu şi să vă îmbunătăţiţi relaţiile. La începutul anului, Şobolanul le va oferi nativilor singuri din zodia Fecioară şansa de a începe o nouă relaţie romantică, va determina multe cupluri îndrăgostite să-şi oficializeze relaţia, iar celor cu vechime în căsnicie le va aduce un plus de romantism şi le va aminti de sentimentele din trecut. În acest an, Şobolanul nu se va zgîrci la noroc. La sfîrşitul lunii ianuarie şi la jumătatea lunii februarie s-ar putea să vă bucuraţi de venituri suplimentare. Sistemul nervos al Fecioarelor va fi într-o stare de invidiat, însă pentru o sănătate fizică bună va fi nevoie de sport, alimentaţie sănătoasă şi renunţare la vicii.