GUVERNUL ILEGITIM SI OLIGARHIC AL LUI PLAHOTNIUC A CAPITULAT, NU INSA SI SISTEMUL

Vineri, 14 Iunie, Guvernul Pavel Filip a demisionat după aproape o săptămînă în care, la ordinul lui Vladimir Plahotniuc, Capitala şi toate instituţiile Statului au fost asediate şi luate sub control de către toate instituţiile de forţă ale MAI, trupe paramilitare, sportivi, bugetari şi oameni simpli plătiţi, aduşi de la ţară. Unii oficiali ai noului Guvern Maia Sandu au spus că asedierea instituţiilor Statului a fost făcută pentru a da răgaz infractorilor penali cu funcţii de răspundere din criminalul Guvern Filip ca să distrugă absolut toate documentele compromiţătoare legate de fărădelegile săvîrşite de cînd au venit la Putere.

Guvernul Filip uzurpator a fost nevoit să renunţe la Putere din cauza unei presiuni excepţionale nu doar din interior, ci şi din exteriorul Republicii Moldova. Tergiversarea violentă a Guvernului Filip de a preda Puterea pe cale paşnică a fost justificată printr-o serie de decizii luate de Curtea Constituţională (CC) la ordinul lui Plahotniuc, decizii abuzive, absurde şi cu tentă dictatorială favorabile fostei mafii de guvernare prin care, anticonstituţional, nu a fost recunoscut noul Parlament legitim, nu a fost recunoscut Guvernul Maia Sandu, a fost suspendat temporar Preşedintele Igor Dodon şi alte aberaţii abuzive.

Tot Vineri, după ce Guvernul uzurpator Filip a capitulat, Plahotniuc a fugit cu laşitate din ţară de teamă că este nevoit să dea socoteală faţă de toate nelegiuirile şi crimele săvîrşite împotriva propriului popor.

Slugărnicia CC faţă de Plahotniuc a devenit şi mai evidentă Sîmbătă, 15 Iunie, cînd, după fuga criminalului ei stăpîn Plahotniuc, şi-a anulat absolut toate deciziile anticonstituţionale şi antinaţionale care au justificat uzurparea Puterii în Stat din ultima săptămînă de către oligarhul Plahotniuc şi camarila sa. Pînă la ora scrierii acestor rînduri, membrii complici ai CC nu şi-au dat încă demisiile de onoare. La fel, nu şi-au dat încă demisiile de onoare nici puzderiile de şefi slugarnici de-ai lui Plahotniuc din cam toate instituţiile Statului. Adevărata luptă de eliberare a ţării de sub tirania mafiotă a lui Plahotniuc este încă la început, căci Guvernul ilegitim şi oligarhic al lui Plahotniuc chiar dacă a capitulat, nu acelaşi lucru s-a întîmplat şi cu Sistemul lui care încă rezistă!