ECHINOCTIUL DE TOAMNA ATRAGE ENERGII PUTERNICE. ZODIILE AU OCAZIA LA O NOUA VIATA

Echinocțiul de toamnă din 22 septembrie are loc cînd Soarele intră în semnul Balanței, zodie concentrată pe echilibrul în relațiile de orice natură, pe dreptate, corectitudine și blîndețe. Mercur, planeta comunicării, este și ea extrem de activă și prezentă în această perioadă a anului, astfel că trebuie să fim extrem de atenți la felul în care ne exprimăm. Saturn, planeta care ne îndeamnă la abținere, ne ține din frîu și ne ajută să fim mai diplomați în comunicare.

Din fericire, echinocțiul de toamnă din Balanță ajută la restabilirea echilibrului vieții, indiferent de zodia în care te afli. Cu toate că vei simți, de cele mai multe ori, că nimic nu merge așa cum ai sperat, atîta timp cît nu dai înapoi și lupți în continuare pentru scopurile tale, nu ai motive de îngrijorare. O să observi, cît de curînd, îmbunătățirile. Astfel, dacă ești într-o etapă nu prea bună a vieții tale acum, ține minte că asta nu va mai dura deloc mult!

Berbec – răni vechi, conflicte nerezolvate ies la suprafață

În timpul echinocțiului de toamnă, Berbecii se întîlnesc față în față cu o veche problemă, care le-a cauzat multă durere. Și, pentru ca toate planurile lor de viitor să nu fie deloc influențate de aceste conflicte nerezolvate, este necesară confruntarea acestora. Provocările din această perioadă trebuie tratate cu calm și cu maturitate.

Taurul – dragoste și armonie

Datorită poziției lui Venus în relaţie cu soarele din Taur, echinocțiul de toamnă aduce acestor nativi o abundență de sentimente pozitive – pace, dragoste și armonie. Este una dintre cele mai bune perioade, din ultima vreme, pentru Taurii care vor să îşi regleze viața amoroasă. Stima de sine crește vizibil, lucru care îi face pe cei din jur să roiască în jurul nativilor acestui semn de pămînt.

Gemeni – dualitate accentuată

Să te simți ca și cum ai avea, în același trup, două persoane și nu doar una – acesta este atît un blestem cît și o binecuvîntare pentru Gemeni. În timpul echinocțiului, dualitatea acestei zodii va fi mult mai evidentă ca de obicei. Astrele sfătuiesc Gemenii să fie mai atenți ca de obicei la ceea ce zic și fac. Nativi care ar putea întîmpina probleme în viaţa de familie sînt cei care își vor trata cu egoism partenerii de viață.

Rac – încrederea în sine pusă la încercare

Echinocțiul de toamnă aduce provocări variate Racilor, făcîndu-i pe aceștia să-și testeze încrederea în ei și cunoștințele lor de pînă acum. Vor apărea oameni care le vor pune competența la încercare și depinde numai de ei cum vor reacționa în asemenea situație. Totul din jur îi va împinge de la spate pe Raci, îi va motiva să fie mai ambițioşi ca de obicei.

Leu – energie creativă activată

Echinocțiul din data de 22 septembrie și poziția Soarelui în Leu scot la suprafață tot ce e mai bun din nativii acestei zodii. Încrederea lor în sine, atitudinea veselă și pozitivă va lăsa o impresie bună în jurul lor, în orice mediu s-ar învîrti Leii. Vor fi plini de inițiativă și vor face progrese uriașe, reușind să transforme pînă și experiențele dureroase în acte artistice.

Fecioară – una caldă, alta rece 

Pentru nativii acestei zodii de Pămînt, echinocțiul de toamnă aduce... cîte un pic din fiecare. Persoanele din Fecioară se pot trezi fie pe culmile succesului, fie îngenuncheate de probleme. Pe de o parte, prezența lui Venus în acest semn le aduce nativilor multă dragoste, liniște sufletească, pe de altă parte, Marte îi face pe nativii acestei zodii să fie mai furioși, mai agitați mai frustrați ca oricînd și să aibă o încredere în sine extrem de scăzută. Astrele sfătuiesc Fecioarele să nu se lase influențate de aceste sentimente negative și să nu își seteze țeluri prea înalte.

Balanța – mai cu picioarele pe Pămînt ca oricînd

Dacă li s-a părut unor nativi Balanță că au plutit în derivă pînă acum, după echinocțiu această perioadă ia sfîrșit. Totul se așează la normal în viața lor. Balanțele vor putea să se exprime mai liber, vor putea fi ele însele, după o perioadă în care s-au chinuit să facă tuturor pe plac. Vor putea să înceapă, astfel, să se ocupe, încet- încet, de lucrurile cu adevărat importante în viața lor.

Scorpion – vești bune

Perioadă fantastică pentru Scorpioni, odată cu echinocțiul din 22 septembrie! Viața li se schimbă radical, în bine, și nu își vor mai încăpea în piele de bucurie. Urmează, fără doar și poate, cea mai prolifică perioadă din viața acestor nativi, plină de reușite, de oameni noi și experiențe de neuitat.

Săgetător – reușite profesionale

În sfîrșit, Săgetătorii vor primi recunoașterea de care au nevie pe plan profesional. Și asta doar datorită echinocțiului de toamnă, care lucrează în favoarea lor 100%. Cei care nu au loc de muncă vor găsi unul nesperat de bun, cei care au deja vor primi o primă considerabilă sau o avansare în carieră.

Capricorn – dor de ducă

Extrem de liniștiții și introvertiții Capricorni se trezesc la viață odată cu acest echinocțiu. Simt nevoie de schimbare, de călătorii, de interacționat cu oameni noi. Vor începe ușor, de la picnicuri și vor continua cu călătorii deschizătoare de minți, suflete și drumuri noi în viață. Sînt creativi, originali și mai capabili ca oricînd să își pună în practică visele, chiar și pe acelea aparent imposibile.

Vărsător – reușite financiare

Vărsătorii vor fi împinși de la spate de echinocțiul din 22 septembrie și vor reuși, încet-încet, să își rezolve problemele financiare care îi macină de multă vreme. O energie uriașă este concentrată asupra acestui semn zodiacal odată cu venirea oficială a toamnei, ajutîndu-i pe nativi să ia controlul asupra vieții lor financiare așa cum n-au făcut-o pînă acum.

Pești – probleme de comunicare

Dacă nu știu să-l întoarcă în favoarea lor, echinocțiul ar putea acționa ca un Mercur retrograd pentru Pești. Nativii acestui semn sînt sfătuiți de planete să aibă grijă cum comunică cu oamenii din jurul lor, să se facă înțeleși de la bun început, pentru a nu lăsa loc de interpretări în nicio direcție. Peștii se văd nevoiți să facă un efort mult mai mare ca de obicei atunci cînd își fac cunoscute părerile și intențiile – și asta pentru următoarele șase luni.

După: divahair.ro

01.05.24 - 00:04
01.05.24 - 00:12
01.05.24 - 00:11
01.05.24 - 00:07
01.05.24 - 00:06
02.05.24 - 01:12
02.05.24 - 01:15
02.05.24 - 13:35
02.05.24 - 13:34
02.05.24 - 13:33
02.05.24 - 13:36
02.05.24 - 13:32
02.05.24 - 13:37
03.05.24 - 00:27
03.05.24 - 00:16