CUM SINT CARACTERIZATE ZODIILE DUPA ELEMENTUL LOR PRIMORDIAL

Ce trăsături definitorii le scot în evidență!

Tu știi care este elementul primordial al zodiei tale? Citește mai jos și vei afla. Te vei amuza și, poate, vei fi curios să afli și cum sînt caracterizate zodiile după elementul lor primordial, Apa, Aerul, Pămîntul sau Focul. 

 

Caracteristici de top ale zodiilor de Aer

Balanță, Gemeni, Vărsător

Cele trei zodii au cîteva trăsături comune care se datorează exclusiv elementului primordial Aer. Chiar dacă, la prima vedere, ele par foarte diferite, în realitate împărtășesc cîteva caracteristici care le definesc personalitatea. Datorită elementului Aer, aceste zodii sînt foarte curioase și istețe, sînt atrase de noutăți, de senzațional și de conceptele abstracte. Sînt zodii care pun accentul pe comunicare, relații interumane și informații. Mulți nativi din aceste zodii sînt vorbăreți, deschiși, joviali și amabili, dar nu sînt deosebit de prietenoși, pentru că ei se implică cel mai puțin la nivel afectiv dintre toate zodiile. Sînt persoane echilibrate doar atîta timp cît planurile lor ies așa cum își doresc. Cînd pierd control, își pierd și echilibrul și devin agresivi sau apatici.

 

Trăsături esențiale ale zodiilor de Pămînt

Taurul, Fecioara, Capricornul

Se spune despre zodiile de Pămînt că sînt cele mai serioase, stabile și muncitoare dintre toate. Ele sînt caracterizate printr-un spirit practic greu de egalat, sînt descurcărețe și ambițioase. Au o mulțime de calități, dar și defecte mai puțin cunoscute. Sînt foarte hotărîte, dar și încăpățînate pînă la prostie, riscînd să distrugă uneori ceea ce au construit cu multă muncă. Însă au un caracter puternic și nimic nu le doboară. Întotdeauna vor rămîne pe picioarele lor, oricît de grea ar fi viața. Se adaptează ușor la situații dificile și le place să îi ajute pe cei din jur. Sînt statornici în dragoste, dar foarte exigenți și pretențioși.

 

Personalitatea puternică a zodiilor de Foc

Berbec, Leu, Săgetător

Zodiile de Foc sînt cele mai impulsive și puternice dintre toate. Ele se bucură de energia creatoare a Focului, dar, dacă nu o respectă, riscă să o transforme într-o energie negativă, distructivă. De aceea, nativii din zodiile de Foc sînt greu de stăpînit, sînt și buni, și răi, sînt oamenii exceselor. Nativii zodiilor de Foc își țin cu greu emoțiile și nervii sub control, sînt impulsivi și de multe ori acționează înainte să se gîndească la consecințe. Dar sînt autoritari și au talentul înnăscut de a fi lideri. Sînt ambițioși, energici, entuziaști și muncitori, atunci cînd au ceva de cîștigat. Nu se consumă niciodată fără un scop bine definit și fără un cîștig consistent. În schimb, sînt mari amatori de aventuri și călătorii și nu prind rădăcini nicăieri, decît constrînși de oamenii din jurul lor.

 

Caracterizarea zodiilor de Apă

Racul, Scorpion, Pești

Aceste zodii sînt tăcute, dar sensibile și romantice. Ele se retrag în universul lor plin de emoții și vise și nu lasă pe nimeni să le descopere secretele. În dragoste, își oferă inima fără rezerve, dar la fel de pasionale sînt și în ură. Au marea capacitate de a-și găsi ușor echilibrul interior, atunci cînd toți ceilalți și-l pierd. Au o mare încredere în ei înșiși și sînt un sprijin emoțional pentru familiile și pentru prietenii lor. Casa este un sanctuar pentru ele și își construiesc un spațiu bine protejat de toate lucrurile rele din exterior. Analizează cu atenție oamenii, situațiile incerte și detaliile cele mai nesemnificative și reușesc să se descurce în cele mai complicate situații. Sînt creativi, au o imaginație bogată, mulți dintre ei au talente artistice și au o mare capacitate de empatie.

Sursa: libertatea.ro

01.09.24 - 00:01
01.09.24 - 00:06
01.09.24 - 00:03
01.09.24 - 00:07
01.09.24 - 00:04
02.09.24 - 00:07
02.09.24 - 00:02
02.09.24 - 00:09
03.09.24 - 01:47
02.09.24 - 00:06
02.09.24 - 00:04
03.09.24 - 01:38
02.09.24 - 00:01
03.09.24 - 01:40
02.09.24 - 14:39