CUM RASPUND ZODIILE LA ”TE IUBESC”

(continuare din numărul trecut)

Mulţi oameni au trecut prin momente jenante atunci cînd cineva la care nu ţineau în mod deosebit le-a mărturisit dragostea eternă. Vezi cum te influenţează astrele şi cum reacţionezi la cele două cuvinte magice, în funcţie de zodie.

Săgetător

”Ba nu, eu te iubesc!” Săgetătorii sînt genul de oameni care fac planuri şi strategii pentru momentele importante din viaţă. Dacă se întîmplă ca cineva să le strice planurile bine puse la punct, furînd startul la declaraţii, lumea lor se clatină. Pe de-o parte se bucură că sînt iubiţi, pe de altă parte ar fi vrut să pună în aplicare minunatul plan.

Capricorn

”Ştiu…” Pentru Capricorni apelativele de romantici şi sensibili nu sînt tocmai cele care li se potrivesc. Dacă faci o declaraţie înflăcărată unui Capricorn, s-ar putea să zîmbească stingher, să răspundă nepotrivit, sau să strice cumva momentul cu stîngăcie. Partea lor sensibilă nu lipseşte cu desăvîrşire, dar o folosesc atît de rar, încît se exprimă bolovănos în limbajul dragostei.

Vărsător

”Ce este dragostea, pînă la urmă?” Vărsătorii sînt uşurei ca o boare şi atenţia lor este mereu împărţită între mai multe lucruri deodată. Dacă o ştire de ultimă oră îi poate scoate complet din ritm, o declaraţie de dragoste îi face pe unii nativi ai zodiei destul de gînditori. Pentru că se leagă greu la cap, unii Vărsători se pot fîstîci în faţa iubirii şi a declaraţiilor.

Peşti

”Cum?” Peştii, ca şi Racii, vor să ştie detalii, vor ca iubirea să fie intensă, absolută şi pentru totdeauna. Nu poţi să-i declari iubire unui nativ din zodia Peşti şi să nu-i explici cît de fericit o să-l faci, sau cît de frumos o să fie. Ei, în sensibilitatea lor, au nevoie să vizualizeze sentimentele pentru a le da crezare.

Sursa: romaniatv.net