CUM RASPUND ZODIILE LA ”TE IUBESC”

Mulţi oameni au trecut prin momente jenante atunci cînd cineva la care nu ţineau în mod deosebit le-a mărturisit dragostea eternă. Vezi cum te influenţează astrele şi cum reacţionezi la cele două cuvinte magice, în funcţie de zodie.

Berbec

”Eu te iubesc mai mult.” Berbecul este atît de competitiv, încît vrea cu orice preţ să fie mereu în vîrful piramidei. Din păcate, obsesia pentru poziţia de lider îl face să uite să mai arunce un ochi în jur şi se trezeşte adesea de unul singur. În iubire nu este loc de competiţie.

Taur

”Pe bune?” Taurii sînt destul de nesiguri pe capacitatea lor de a fi atractivi şi iubiţi de o altă persoană. Nu se ştie sigur dacă e vorba de timiditatea lor pe care încearcă cu orice preţ s-o ascundă, sau de o copilărie nefericită. Oricum ar fi, dacă se miră cînd află de iubirea cuiva, este pentru că nu credeau că este posibil.

Gemeni

”Şi eu iubesc prăjiturile.” Una dintre cele mai egoiste zodii din Univers, nativii din Gemeni nu prea ştiu să gestioneze un sentiment altruist ca dragostea. Dacă declaraţia vine într-un context care nu îi prinde foarte comozi, Gemenii vor reacţiona ciudat şi crud.

Rac

”Pentru cît timp?” Racii nu se mulţumesc cu un foc de paie, Racii vor implicare şi devotament etern, iar o declaraţie de dragoste în ochii lor este echivalentul unei cereri în căsătorie. Poate de aceea suferă atît de tare cînd sînt părăsiţi, deoarece pentru ei, iubirea vine doar la pachet cu veşnicia şi fericirea.

(continuarea în numărul următor)