CÎT DE ROMANTICI SÎNT BĂRBAŢII ÎN FUNCŢIE DE ZODIE

Bărbaţii şi romantismul, două noţiuni pe care adesea le alăturăm fără să le înţelegem. Nu înţelegi de ce după un an de relaţie nu ţi-a spus că te iubeşte sau nu ţi-a adus…
… o floare. Sau poate că face multe gesturi romantice chiar de la început şi nu ştii dacă este sincer sau vrea doar să te impresioneze.

Berbec: este romantic doar în mod spontan

Îl bucură surprizele romantice din partea iubitei, pentru că le vede ca pe o dovadă a afecţiunii ei. Totuşi, nu putem nega că acest nativ este impulsiv şi dinamic. Aşa că el nu e genul care să plănuiască un gest romantic. Totuşi, dacă treceţi pe lîngă o florărie, te poţi trezi că primeşti de la el un trandafir roşu cumpărat pe loc.

Taur: nu uită aniversările

Bărbatul Taur adoră cinele romantice la lumina lumînărilor. Pentru acest nativ, dragostea trece prin stomac, aşa că îşi invită des iubita la restaurant şi nu ocoleşte nici bucătăria de acasă. Taurului îi place stabilitatea într-o relaţie, aşa că va puncta fiecare aniversare cu cîte un gest romantic. Totuşi, gesturile romantice spontane nu îl caracterizează.

Gemeni: preferă gesturile romantice cu însemnătate

Bărbatul Gemeni va strîmba din nas, dacă îl alinţi cu apelative de genul “ursuleţ”. În general, nu-i plac dulcegăriile, aşa că nu îl vei convinge să se uite cu tine la filme de dragoste. Totuşi, nu-i sînt total străine gesturile de curtoazie. În cazul în care plănuieşte să-ţi facă o surpriză plăcută, va alege ceva cu totul şi cu totul neprevăzut, care să însemne mult pentru tine.

(continuarea în numărul următor)