COMPATIBILITĂŢI ZODII

Vărsător - Fecioară

Vărsător şi Fecioară, sau despre fascinaţia purităţii.

Da, o fascinaţie care îmbină dăruirea necondiţionată a Fecioarei cu entuziasmul nestăvilit al Vărsătorului de a salva lumea, ceea ce face ca amîndoi să se proiecteze pe dimensiuni diferite ale vieţii, dar la modul real complementar: Vărsătorul către lumile subtile, scotocind memoria akasha-ică a Universului cu inventivitatea lui, iar Fecioara către aspectele imediate, materiale şi concrete, dezvăluind microcosmosul rezonant la nivel terestru cu acest Univers.

Vărsătorul îşi sacrifică inima de dragul cunoaşterii absolute, Fecioara îsi sacrifică viaţa personală pentru mătuşi, unchi, bătrîni sau alţi necăjiţi rămaşi fără sprijin. Vărsătorul vede pădurea, în timp ce Fecioara vede doar copacii.

La ce alt cuplu veţi mai găsi o astfel de ardere interioară, profund purificatoare pentru spiritul divin din noi? Cu un nativ Fecioară care purifică spiritul prin trup şi cu un nativ Vărsător care purifică spiritul prin minte, astfel încît iubirea divină să se manifeste plenar prin inima fiinţei umane!?

Desigur, există şi riscuri - nu altul decît acela al unor inhibiţii şi/sau neîmpliniri erotice serioase, dacă măcar unul pierde din vedere necesitatea stringentă de a-şi aminti - fie şi periodic - şi de celălalt, dar şi de propria persoană.