COMPATIBILITĂŢI ZODII

Taur - Scorpion

Taur şi Scorpion, iată o combinaţie care poate fi fericită.

Amîndoi aveţi o voinţă de fier, hotărîre şi entuziasm. Nici unul nu este indiferent la ce se petrece în jur. Cînd ţi-ai întîlnit Scorpionul, ai simţit, probabil, o undă de fascinaţie ce te înconjură, învăluindu-te. Ai observat calităţi pe care ai vrea să le poţi avea şi tu. Scorpionul este atît de fermecător!

Sînt cîteva similarităţi superbe între voi, dar şi cîteva diferenţe care vă fac să fiţi aproape opuşi unul celuilalt.

Nativul acesta de Apă este misterios, emotiv, sentimental, dar în acelaşi timp introvertit: cu greu vei pătrunde în sufletul său. Pentru el, a se dezvălui în faţa cuiva este ca şi cum s-ar dărui. Iar înainte de a face aceasta trebuie să fie siguri că merită. Chiar şi dacă-ţi cunoşti Scorpionul de ani de zile, tot ai să descoperi că sînt părţi ale sufletului sau care rămîn ca o corolă de minuni, imposibil de înţeles. El guvernează lucrurile ascunse sub oglinzi de ape liniştite şi poate coborî în profunzimi nebănuite, cînd e vorba de sentimente. Sub aparenţa lui calmă şi aproape rezervată, se află o cascadă clocotitoare de sentimente ce se vor descoperite, înţelese, apreciate: iar la asta chiar că te pricepi!

Scorpionul este în bună măsură semnul obsesiilor: la el, iubirea e iubire pînă la moarte, dar şi ura e la fel! Nimic călduţ, nimic pe calea de mijloc. Este gelos, dar asta nu-l deranjează pe Taur, fiindcă şi pentru tine gelozia şi posesivitatea fac parte din iubire. Adesea nu-şi poate controla sentimentele, de aceea nici nu se deschide atît de uşor. Sub aparenţa lui putere se află o fragilitate nebănuită, pe care, dacă o vei descoperi, o vei iubi, fiindcă este frumoasă, iar Taurul este atras de tot ce ţine de estetic. Abordările tale realiste, calme, or să fie foarte binevenite pentru un Scorpion, fiindcă mai trebuie şi el să înveţe cum e să iubeşti calm, constant şi să mergi pe calea de mijloc.

Dar nu prea îi place să-şi discute sentimentele, iar Taurul nu e dintre zodiile care să se intereseze periodic de starea partenerului ca să vadă dacă s-a schimbat sau nu ceva în sufletul lui... aşa că să nu te miri dacă o să aibă o criză de furie necontrolată la un an jumătate după ce l-ai supărat cu ceva!

Scorpionul are o intuiţie de speriat: parcă ar fi ghicitor! Dar nu îi cere explicaţii logice, practice, concrete... el nu-şi are izvorul intuiţiei în această lume a raţionalismului, aşa că nu ştie să spună de unde ştie ceea ce ştie: el doar ştie, pur şi simplu. Nici el nu pricepe de ce sau cum.

Amîndoi sînteţi semne fixe, aşa că sînteţi hotărîţi şi perseverenţi. Dar, iarăşi, nici unul nu e prea adaptabil, uşor de schimbat sau uşor de urnit din opiniile sau convingerile sale.

Toate astea trebuie să te avertizeze că, atunci cînd eşti cu un Scorpion, comunicarea are nevoie de oarece impulsuri, uneori poate să stagneze, alteori să se blocheze fără motiv aparent.

Din fericire, Scorpionul este bun la făcut bani, aşa că la capitolul ăsta aveţi un OK stelar. Zodiile voastre sînt amîndouă orientate către material, iar asta vă va ajuta în depăşirea unor probleme adesea spinoase în multe cupluri. De asemenea, Scorpionul preferă, ca şi tine, să investească decît să cheltuie, iar ca negociator este excelent. Curînd, chiar şi cel mai Taur dintre Tauri o să ajungă să respecte felul în care ştie Scorpionul să facă bani sau să-i cheltuiască.