CIT DE ROMANTICI SINT BARBATII IN FUNCTIE DE ZODIE

Capricorn: este alături de tine la bine şi la rău

Bărbatul Capricorn nu este deloc romantic la prima vedere. Pare un tip ambiţios, responsabil, care pune mult accent pe carieră şi cîştiguri financiare. Într-o relaţie, nu îşi arată afecţiunea în mod evident şi nu este familiarizat cu nume de alint sau surprize făcute iubitei. Totuşi, atunci cînd acest nativ iubeşte, se asigură că nu îi lipseşte nimic partenerei, chit că trebuie să iasă noaptea din casă pentru că ţi s-a făcut poftă de ceva dulce.

Vărsător: nu e genul macho, vrea o prietenie sinceră

Bărbatul Vărsător tinde să ia în rîs gesturile romantice, căci nu îi place să îşi afişeze în mod planificat sentimentele. Lui îi plac abordările neconvenţionale, aşa că nu va îngenunchia pentru a te cere de soţie, dar sigur va dezvălui inelul într-o manieră inedită. Vărsătorul nu pare romantic la prima vedere, dar va ştii ca nimeni altul cum să îţi fie şi prieten nu doar iubit.

Peşti: vrea să te sensibilizeze cu romantismul lui

Bărbatul Peşti nu se teme de romantism, dar este selectiv cînd vine vorba de gesturi romantice. Nu va apela la ele, decît dacă sînt unele foarte inspirate. Acest nativ este visător şi trăieşte cu intensitate orice sentiment, aşa că te va impresiona cu siguranţă prin modul în care îşi arată iubirea. Orice gest romantic venit din partea lui va fi unul creativ şi emoţional, aşa că lacrimile de fericire nu sînt excluse din peisaj.

Sursa: libertatea.ro