CIT DE ROMANTICI SINT BARBATII IN FUNCTIE DE ZODIE

Balanţa: cea mai romantică zodie

Cel puţin în accepţiunea clasică, Balanţa este cea mai romantică zodie, pentru că adoptă un comportament romantic în aproape orice context al relaţiei de cuplu. Te va ţine de umeri cînd vă plimbaţi în supermarket, te va alinta şi va fi tandru şi atent în dormitor. Bărbatul Balanţă ştie cum să aducă armonia în viaţa de cuplu cu gesturi romantice, atît plănuite, de aniversări, cît şi neaşteptate.

Scorpion: romantic doar în intimitate

Scorpionul iubeşte cu intensitate şi este foarte fidel. Din păcate, deşi se implică total într-o relaţie, el nu îşi arată iubirea prin gesturi romantice. Le consideră dovezi superficiale şi inutile. El crede că sentimentele puternice nu au nevoie de prezentare, ci sînt de la sine înţelese într-un cuplu solid. Totuşi, e posibil să îţi facă declaraţii arzătoare în intimitate, căci atunci simte că se contopeşte cu tine.

Săgetător: îi place romantismul dinamic

Am putea spune că bărbatul Săgetător este romantic, dar nu în sensul că este genul care să facă dragoste la lumina lumînărilor. Totuşi, dacă eşti iubita lui, ai parte de multe surprize plăcute din partea acestui nativ. El caută să aducă mereu ceva nou în relaţia voastră, cum ar fi să te ia de acasă dimineaţa devreme şi să te ducă la o cabană de munte. Pentru el este important să îţi menţină interesul treaz.

(continuarea în numărul următor)