CIT DE INTELIGENT ESTI IN FUNCTIE DE ZODIE?

(continuare din numărul trecut)

Capricorn

La capitolul inteligenţă, nativii din Capricorn se aseamănă foarte mult cu Racii - au aceeaşi inteligenţă intrapersonală foarte dezvoltată. Ştiu foarte bine să îşi descrie emoţiile, să le recunoască mai întîi, îşi înţeleg motivaţiile şi procesele psihice. Autocunoaşterea pentru un Capricorn poate lua forme speciale, atît de speciale încît poate deveni filosof, scriitor, pictor.

Vărsător

Nativii din Vărsător au o abilitate verbală la fel de interesantă ca cea a nativilor din Gemeni - se nasc cu puterea de a articula cuvinte, de a transforma propoziţiile scrise în poveşti de succes. De aceea pot fi foarte buni lingvişti, avocaţi, consilieri vocaţionali, psihologi, oratori... Spre deosebire de Gemeni, sînt ceva mai lenţi în exprimare, dar ceva mai echilibraţi în discurs.

Peşti

Inteligenţa nativului din Peşti este una aparte - el excelează în ceea ce priveşte abilităţile spirituale. Trec de multe ori limitele palpabile ale lumii în care trăiesc, evoluţia spirituală fiind pentru ei un dat. Cei mai mulţi devin preoţi, filosofi sau clarvăzători.

Sursa: one.ro