CIT DE INTELIGENT ESTI IN FUNCTIE DE ZODIE?

(continuare din numărul trecut)

Balanţă

Nativii din Balanţă se nasc cu o inteligenţă interpersonală foarte bine dezvoltată - empatizează cu uşurinţă cu toţi cei cu care intră în contact şi au abilitatea de a-i manipula verbal. Fiind foarte buni negociatori şi foarte talentaţi în arta comunicării, nativii acestei zodii reuşesc în domenii precum consilierea, avocatura, manageriatul. Pot fi oratori sau chiar scriitori/ jurnalişti foarte apreciaţi.

Scorpion

Nu există un semn astral care să aibă o orientare mai mare în spaţiu decît Scorpionul. Viziunea lui spaţială poate fi debordantă. Memoria vizuală, capacitatea de a construi prin planuri imaginare, talentul la desen tehnic, la scheme, grafice sînt calităţile care îl diferenţiază pe un Scorpion din mulţime. Ar putea fi arhitecţi, designeri, pictori, constructori talentaţi.

Săgetător

Odată cu acest nativ al zodiacului am ajuns la ceea ce numim inteligenţă chinestezică: Săgetătorul are o motricitate ieşită din comun. Abilitatea mentală de a gestiona mişcările, de a manevra obiecte sau activităţi practice îi oferă Săgetătorului foarte multe atuuri. Îşi poate controla mişcările cu uşurinţă, de aceea sînt foarte buni aviatori, şoferi, sportivi, dansatori, coregrafi etc.

(continuarea în numărul următor)