CIT DE INTELIGENT ESTI IN FUNCTIE DE ZODIE?

(continuarea din numărul trecut)

Rac

Inteligenţa nativilor din zodia Rac este una intrapersonală, avînd o capacitate uriaşă de a se autocunoaşte, dar şi de a-i cunoaşte pe alţii. Ei înţeleg sentimente, emoţii, frici, gînduri, reacţii pe care alţii nici nu le disting din întreg. Se înţeleg pe sine mai mult decît o poate face un alt nativ al zodiacului cu sine însuşi. Nu întîmplător, Racii devin filosofi renumiţi sau înţelepţi, partizani ai meditaţiei: au puterea de a evolua spiritual şi de a-i influenţa şi pe cei din jurul lor în acest sens.

Leu

Niciunui Leu nu i s-a răspîndit renumele de lider aşa, din neant, există multe motive care pot susţine această tendinţă naturală a nativului. Unul dintre acestea se conturează chiar în jurul inteligenţei lor interpersonale. Nu se cunosc atît de bine pe ei, cît ajung să-i cunoască pe ceilalţi. Anticipează faptele celorlalţi cu o rapiditate extraordinară, empatizează în mod natural cu ceilalţi şi le intuieşte toate gîndurile. De aceea, Leii pot fi foarte buni negociatori sau foarte talentaţi organizatori.

Fecioara

Cu un simţ al organizării şi al pragmatismului înnăscut, nativii din Fecioară se pot mîndri cu inteligenţa lor logică. Astfel, fie devin matematicieni celebri, fie învaţă cu uşurinţă limbi străine şi se specializează pe arta comunicării şi pe domeniul gramaticii. În tot ce fac, Fecioarele se folosesc de scheme logice, raţionale, abstracte.

(continuarea în numărul următor)