CIT DE GELOS ESTI IN FUNCTIE DE ZODIE?

(continuare din numărul trecut)

Balanţă

Aparent, nativii acestei zodii nu sînt geloşi – iubesc anturajele mari, serile cu prieteni şi poveşti, sînt extrem de sociabili şi mereu în centrul atenţiei. Prin prisma nevoilor de libertate, îi lasă şi partenerului spaţiu să se desfăşoare aşa cum îşi doreşte. Însă, există o dorinţă de corectitudine în relaţiile intime, asemănătoare celei a Fecioarelor şi numai cine ajunge cu adevărat la sufletul lor descoperă această formă de sensibilitate pe care o au. Mia mult, Balanţa este geloasă pentru că simte nevoia să fie plăcută, cea mai plăcută, dar nu naşte niciodată geloziile patologice ale semnelor de aer. Iar atunci cînd sînt trădate sau cred ele că sînt trădate reacţionează violent, fără coerenţă, dar doar pentru scurt timp. Într-un final, Balanţele cumpănesc şi aleg echilibrul şi armonia.

Scorpion

Cei mai posesivi şi cei mai geloşi, Scorpionii sînt cunoscuţi pentru o gelozie morbidă chiar. Gelozie care izvorăşte din suspiciunile lor profunde, din teama de abandon şi faţă de trădarea emoţională, chiar dacă ei înşeală cu uşurinţă. Consecinţele geloziei unui nativ al acestui semn astral sînt grave şi duse la extrem – răzbunarea unui Scorpion poate fi bolnăvicioasă. Chiar şi după ani la rînd cînd crezi că te-a iertat, un Scorpion te poate pedepsi pentru ce durere i-ai pricinuit.

Săgetător

Spiritul de aventură şi dorinţa de independenţă îl face pe Săgetător mai puţin gelos decît alte zodii, cel puţin în aparenţă. Nu ştii niciodată ce e în sufletul unui Săgetător pentru că este zodia cea mai versatilă din horoscopul european, dualitatea fiind de cele mai multe ori starea lui naturală. Aşadar, te poate surprinde atunci cînd te aştepţi mai puţin cu scene de gelozie pe care le ţinea ascunse de ochii lumii. Totuşi, nativul acestui semn zodiacal se lasă greu pradă chinului generat de gelozie, iar atunci cînd o face vine ca o urmare a unei intuiţii rafinate şi a cunoaşterii psihologiei umane. Dacă află că a fost trădat, Săgetătorul nu iartă nici în ruptul capului.

(continuarea în numărul următor)