CINE ESTE CUMPARATORUL INTREPRINDERII AEROPORT CATERING

Potrivit unui anunț publicat în ziarul Capital Market, întreprinderea Aeroport Catering a fost cumpărată recent de Ground Avia Partner.

Compania de stat „Aeroport Catering”, care se ocupă de livrarea alimentelor la bordul avioanelor și deține o cafenea în Aeroportul Internațional Chișinău, a fost vîndută cu două săptămîni în urmă de către stat, cu cinci milioane de lei în cadrul unei licitații.

Cumpărătorul este compania „Ground Avia Partner”, fondată în pe 9 aprilie 2015 și cu sediul pe teritoriul Aeroportului Internațional Chișinău, fapt ce reiese dintr-un anunț publicat în ziarul Capial Market, care anunță despre schimbarea acționarilor societății.

Compania „Ground Avia Partner”, fondată în pe 9 aprilie 2015 și cu sediul pe teritoriul Aeroportului Internațional Chișinău are un singur fondator, firma „Eximservice Broker”, care, la rîndul său, este fondată de Viorica Răileanu și administrată de Viorel Sîrghii. Această companie își are sediul pe str. Zimbrului 10 A.

Potrivit Ziarului Național, Ground Avia Partner că ar fi fost fondată pentru a asigura monopolul „Avia Invest” pe piața serviciilor de handling, după ce o altă companie a lui Ilan Șor, „Air Clasica”, a privatizat, în aprilie 2014, „Aeroport Handling”.

Sursa: agora.md