Cind vor fi vaccinuri si impotriva conspirațiilor, prostiei, urii si analfabetismului functional?

Medicul cardiolog român Vasi Rădulescu face un demers inedit şi ironic: îi roagă pe specialiştii de la companiile farmaceutice să inventeze vaccinuri împotriva conspiraţiilor, urii şi a analfabetismului funcţional. Pe lista doctorului sunt mai multe lucruri care ar dori să fie tratate cu un vaccin.

Medicul Vasi Rădulescu ar vrea un vaccin împotriva mai multor obiceiuri proaste ale românilor. Printre ele se numără conspiraţia, ura, hoţia, analfabetismul funcţional. „Rog experţii în cercetare şi marile companii farma să se concentreze puţin şi să ne mai facă şi nouă nişte vaccinuri: împotriva analfabetismului, delăsării, hoţiei, alegerii proaste la vot, lamentării, urii, ca şi vinovăţiei aruncate pe altcineva şi împotriva conspiraţiilor”, spune medicul cardiolog. 

Dr. Vasi Rădulescu pune şi o condiţie: vaccinurile să fie cu „administrare intranazală” deoarece românii nu se dau în vînt după injecţii. „Să fie cu administrare intranazală, un şpreiuţ pac-pac şi gata, că ai noştri nu vor injecţii. Doar aşa vom mai avea şi noi o şansă să fim în rînd cu lumea”, a scris dr. Vasi Rădulescu, pe pagina sa de Facebook, citat de către Adevărul.ro.