CHELTUIELI ZILNICE DE PESTE 1,5 MILIOANE DE LEI PENTRU CAMPANII DE MANIPULARE IMPOTRIVA PRESEDINTELUI IGOR DODON

În cadrul platformei on-line "Președintele Răspunde", Igor Dodon a dat un răspuns la atacurile de tip Fake News lansate în ultimele zile de oponenții politici la adresa sa.

""Igor Dodon oprește pensiile pentru bătrînii care au copii peste hotare" - Uitați-vă ce fake-uri și ce aberații lansează oponenții mei politici. Pe de altă parte apar atacuri și mai dure la persoană, cineva a lansat o dezinformare că Președintele divorțează de Prima Doamnă. Anterior, ați văzut unele atacuri la unele poze care au apărut 10 ani în urmă, că am fost undeva la odihnă. În primul rînd, marea majoritate a datelor din acea investigație sînt false.

De ce vă spun toate aceste lucruri și de ce vin aceste atacuri anume acum? Campania electorală încă nu a început, dar oponenții mei politici deja au început lupta pentru cursa prezidențială. Înțeleg ce vor să obțină prin campaniile de manipulare pe care le-au lansat, dar acest lucru nu ne afectează. Prioritățile noastre sînt clare și vom munci în continuare pentru atingerea tuturor obiectivelor anunțate.

În pofida atacurilor tot mai multe, care au loc în ultima perioadă la adresa Președintelui Republicii Moldova, noi vom continua să venim cu inițiative pentru a schimba viața cetățenilor noștri spre bine", a declarat Igor Dodon.

Mai mult, Igor Dodon susține că în fiecare zi, aproximativ 200 - 300 de atacuri sînt lansate la adresa Președintelui Republicii Moldova, iar dacă e să facem o evaluare, zilnic oponenții politici cheltuie peste 1,5 - 2 milioane de lei pentru manipulări împotriva președintelui țării.

"Eu vreau să-i încurajez, să-i liniștesc. Pe mine acest lucru nu mă afectează, nici pe mine, nici pe familia mea. Noi înțelegem ce vreți să obțineți. Apropo, noi vrem să înțelegem de unde aveți voi banii aceștia pentru a finanța așa campanii împotriva președintelui și cred că o să găsim sursele", a conchis Igor Dodon.

Menționăm că platforma online ”Președintele răspunde” este deja la ce-a de-a șaptea ediție.

Sursa: a-tv.md