CELE MAI BOGATE ZODII: CINE SINT NOROCOSII ZODIACULUI?

Balanţă

Cei născuţi sub semnul astral Balanţă au o afinitate pentru bani şi sînt mereu în căutarea bunăstării. Au gusturi rafinate, tînjesc să trăiască în confort (uneori chiar lux) şi îşi îndeplinesc responsabilităţile de la serviciu cu profesionalism. Însă, nu vor ajunge niciodată prea înstăriţi pentru că nu pot lua cu uşurinţă decizii. Cei care, totuşi, reuşesc să cîştige mulţi bani o fac alături de un partener care să îi completeze. De cele mai multe ori au un prieten care le ţine socoteala cheltuielilor şi care îi împrumută constant. Aşadar, Balanţele nici nu sînt făcute să cîştige foarte mulţi bani, dar nici nu vor avea vreodată datorii mari, îşi vor plăti facturile la timp şi vor beneficia de sprijinul necondiţionat al celor din jur.

Există doi foarte cunoscuţi oameni de succes: Ralph Lauren şi Silvio Berlusconi, nativi ai acestei zodii.

Scorpion

Pe locul II în topul celor mai bogate zodii se află pasionalul Scorpion – un talentat "businessman" atunci cînd vine vorba de afaceri ciudate. Foarte ambiţioşi, Scorpionii fac tot ce le stă în putinţă pentru a-şi îndeplini visele, iar puterea de seducţie îi va ajuta cu siguranţă. Un Scorpion te poate convinge oricînd că vrei ceea ce crede el că e bine pentru tine. Au o intuiţie deosebită care îi ajută să detecteze oportunităţile sau afacerile avantajoase. Peste toate aceste calităţi care îi vor ajuta să se ridice cît mai sus financiar, se suprapune şi inteligenţa lor hărăzită de astre.

Nu degeaba Bill Gates a fost numit cel mai bogat om din SUA.

Săgetător

În proporţie de 99%, cei născuţi sub acest semn nu se îmbogăţesc pentru că ei adoră să cheltuiască. Le place să petreacă, să viseze, să călătorească şi oricît de mulţi bani ar avea, nu vor fi niciodată suficienţi pentru revelaţiile specifice. De obicei, au noroc de bunuri materiale, ceea ce îi face să creadă că banii li se cuvin şi nici nu merită prea mult efort.

Au nevoie de un contabil care să le administreze banii şi, pe deasupra, sînt darnici cu cei din jur. Viaţa unui Săgetător se învîrte în jurul a două coordonate esenţiale: aici şi acum. Dacă vor cîştigă bani, de cele mai multe ori vor reuşi prin inventivitate, creativitate şi nu prin efort sau calităţi de antreprenor.

Regizorul Steven Spielberg este unul dintre bogaţii celebri născuţi sub semnul zodiacal Săgetător.

(continuarea în numărul următor)