CELE MAI BOGATE ZODII: CINE SINT NOROCOSII ZODIACULUI?

Unii se nasc cu darul de a cîştiga şi de a multiplica bani, alţii au un noroc "chior" şi toţi sînt influenţaţi, într-o oarecare măsură, de semnul astral. Deloc întîmplător, zodia fiecăruia determină caracterul şi înclinaţiile către risipă, agoniseală sau investiţii de succes.

Gemeni

Deşi ambiţioşi din fire, nativii din Gemeni nu au o personalitate care să îi ajute să agonisească. Visători şi prea puţin credibili, Gemenii cîştigă mult, dar cheltuie pe măsură, le place viaţa libertină trăită în desfătare şi iubesc petrecerile extravagante.

Totuşi, carisma şi energia pozitivă cu care sînt înzestraţi nu îi va lăsa pe răsfăţaţii zodiacului să moară de foame, mereu ivindu-se o nouă ocazie de cîştig.

Ironia face ca printre puţini Gemenii care au acumulat averi să se numere Edgar Bronfman Sr. – un miliardar care a cîştigat bani din afacerile cu băuturi.

Rac

Cei născuţi sub semnul zodiacal Rac pot ajunge cu uşurinţă manageri, şefi, coordonatori – funcţii care li se potrivesc ca o mănuşă.

Devin foarte iubiţi pentru că sînt şefi atipici, foarte grijulii şi preocupaţi de viaţa personală a angajaţilor.

Funcţiile de conducere aduc de la sine şi situaţii financiare pozitive, apoi Racii au o nevoie acerbă de siguranţă, ceea ce îi va ghida spre cîştigul financiar.

Iar astrele sînt de partea lor: Racii cîştigă bani cu uşurinţă, mai ales atunci cînd dau voie instinctului să îi ghideze. Sînt harnici şi curajoşi, iubesc banii şi de multe ori îşi măsoară valoarea prin cîţi bani au în buzunar. Sînt risipitori în foarte puţine situaţii, vor avea întotdeauna frigiderul plin şi bani puşi deoparte. Cu toate astea, nu sînt prea mulţi nativi ai acestei zodii ajunşi foarte bogaţi. Cel mai cunoscut om de afaceri Rac este creatorul de modă Giorgio Armani.

(continuarea în numărul următor)