CELE DOUA FETE ALE FIECARUI SEMN ZODIACAL

Nu putem deveni fericiți, dacă nu am fost cîndva triști, nu cunoaștem plăcerea, dacă nu știm ce este durerea. Semnele zodiacale pot fi caracterizate, în funcție de plusuri și minusuri, iar azi vom afla care sînt cele două laturi ale fiecărei zodii în parte.

Berbecii abundă de energie și iubesc viața. Sînt conduși de pasiune, motivație și ambiție. Berbecii luminează locul unde se află. Sînt încrezători și pasionali și nu se dau înapoi de la nimic. Pe de altă parte, se supără repede și pot ajunge să fie agresivi uneori. Se înfurie dacă lucrurile nu ies așa cum își doresc și au dificultăți în a-i asculta pe cei din jur.

Taurul muncește din greu pentru a-și asigura stabilitatea. Își doresc un partener care să fie cu picioarele pe pămînt. Taurul este un semn zodiacal devotat care iubește micile plăceri ale vieții. Sînt ușor de iubit, de încredere și loiali. Uneori pot fi încăpățînați, rigizi și se întîmplă să nu își țină promisiunea.

Gemenii au cîte o personalitate pentru fiecare față. Da, se pare că ei chiar au personalitate duală. Sînt buni prieteni, deschiși și sociabili. Ei nu se lasă influențați de problemele zilnice și trec ușor peste eșecuri. Gemenii au mulți prieteni și preferă aventura. Uneori pot fi superficiali și impulsivi, fiind des afectați de anxietate sau depresie.

Racii au foarte multe caracteristici pozitive, însă nu au încredere în propriile forțe. Sînt empatici, le pasă în permanență de cei din jur și îți permit să le plîngi pe umăr ori de cîte ori ai o problemă. Sînt ființe creative, bînde și sensibile. Fiind atît de afectuoși, este foarte posibil să sufere de anxietate sau depresii, destul de des în viață. Cum nu le pasă prea tare de propria persoană, ies cu greu din aceste stări.

Leul este un lider prin definiție. Cu firea sa ambițioasă și încrezătoare, Leul își dorește să fie mereu în centrul atenției. Latura lor negativă este aceea că uneori exagerează sau sînt superficiali. Totuși, Leii sînt prietenoși și devotați.

Fecioarelor le plac detaliile. Găsesc o soluție la orice problemă și sînt perfecționiste. Au o răbdare debordantă, însă uneori iau viața prea în serios. Fecioarele au o problemă cu încrederea, așa că uneori se lasă duse de val. Au mereu nevoie de un plan sau de o rutină, pentru a-și conduce viața. Uneori sînt firi rigide și critice.

Balanța este semnul de aer al listei de azi și este caracterizată prin pace, liniște și echilibru. Le place să îi ajute pe cei din jur și au o latură emotivă destul de accentuată.

Poate fi destul de greu să mențină mereu echilibrul, de aceea se simt adesea copleșiți și astfel ajung să intre în conflicte cu oameni, care nu au nicio vină! Există momente în care nu pot lua decizii, așa că apelează la părerile celor din jur.

Scorpionul are un simț al umorului ieșit din comun, ceea ce îl transformă într-o persoană irezistibilă. Sînt firi emoționale, pasionale, organizate și independente. Sînt loiali, independenți și prietenoși, dacă te înțelegi bine cu această latură a lor. Pe de altă parte, Scorpionii pot fi chiar malefici și se răzbună prin cele mai cumplite metode. Ai mare grijă, nu ai vrea să enervezi un Scorpion!

Săgetătorii sînt poate cel mai atrăgător semn zodiacal. Sînt optimiști, aventurieri și perseverenți. Totuși, uneori pot avea probleme cu rezolvarea anumitor situații, din viața de zi cu zi și pot fi scoși ușor din sărite. Nu îți dorești să le stai în cale atunci cînd sînt nervoși!

Capricornul este cel mai muncitor semn zodiacal. Sînt conduși de bunăstare și succes, așa că vor face tot posibilul să reușească în viață. Sînt persoane inteligente, motivate, logice și organizate. Sînt buni lideri, iar munca este principalul scop al vieții. Uneori Capricornii sînt încăpățînați și nu ascultă nimic din ce au cei din jur să le spună. Este foarte important să își găsească echilibrul în viață.

Vărsătorul este poate cel mai interesant semn zodiacal. Iubește călătoriile, descoperirea de noi culturi și interacționează în permanență cu oameni noi. Sînt persoane vizionare și buni lideri. Uneori pot fi prea emotivi. Nu este un lucru rău, însă pot avea de suferit destul de des.

Peștii, asemeni Racilor, preferă afectivitatea și emoția. Sînt empatici, prieteni de nădejde și vor face orice pentru persoanele la care țin. Totuși, Peștii nu prea sînt firi cu picioarele pe pămînt, le place să stea mult în singurătate și pot fi răniți destul de ușor.

Sursa: secretele.com