CE SPUNE LUNA IN CARE TE-AI NASCUT DESPRE TINE?

Octombrie

Pentru cei născuţi în octombrie, numărul 10 (care este în sine o vibraţie mai mare decît 1) va fi cel mai semnificativ. Asta va face din tine o persoană norocoasă în mod natural – cînd îţi proiectezi un scop, un ideal, aproape întotdeauna ţi-l îndeplineşti. Dezavantajul personalităţii tale constă în contradicţiile cu care te naşti şi de asemenea în tendinţa de a fi răzbunător şi de a nu-ţi controla resentimentele.

Noiembrie

Numărul 11, vibraţia numărului 2, îţi va ghida paşii în viaţă. Karma acestei cifre te ajută să fii puternic psihic, carismatic, empatic, pozitiv. Cu toate astea, uneori poţi fi copleşit de propria sensibilitate şi imediat devii controlat de un stres atît de puternic care îţi poate genera probleme de sănătate psihică, cum ar fi oboseala cronică sau chiar depresia.

Decembrie

Cei născuţi în luna decembrie au o afinitate puternică pentru numărul 12 (o vibraţie mai mare decît 3), fiind alcătuit din energiile numerelor 1 şi 2. 1 este cifra noilor începuturi, 2 numărul dualităţii şi al balanţei. A fi născut în decembrie înseamnă a avea un stil de viaţă de filozof pragmatic care valorifică stabilitatea. Eşti, de asemenea, o persoană norocoasă, bogăţia şi iubirea te vor găsi cu uşurinţă. Se poate să ai o viaţă socială foarte activă, iar din cînd în cînd îţi vei ignora responsabilităţile pentru că vei găsi cîteva nimicuri foarte importante.

Sursa.one.ro