CE SPUNE LUNA IN CARE TE-AI NASCUT DESPRE TINE?

Aprilie

Cifra 4 îţi va influenţa în particular primii ani din viaţă, suficient de elocvent încît să-i simţi prezenţa sub diverse forme. Eşti născut cu abilităţi de lider, nu îţi lipseşte ambiţia, iar carisma ta îi face pe toţi din jurul tău să graviteze în jurul tău. Vei avea parte de iubiri mari şi de prietenii trainice. Nu duci lipsă de creativitate sau inteligenţă, dar pentru perioade temporare poţi fi acuzat de un temperament nu tocmai suportabil, din variate motive.

Mai

La fel ca în cazul lunii aprilie, doar că de data asta cifra 5 va marca în mod evident anii tinereţii. Esenţială pentru tine este auto-exprimarea, iar cei mai mulţi născuţi în luna asta devin actori, muzicieni, scriitori sau ar putea deveni cu uşurinţă şi bucurîndu-se de talent din plin. Dacă eşti născut în luna mai, vei trăi mereu cu necesitatea avidă de libertate. Ai un respect mare faţă de tot ce înseamnă autoritate şi o credinţă de neclintit în căsătorie. Legi prietenii de valoare şi socializezi o mare parte din viaţă cu patos.

Iunie

Pentru cei născuţi în luna iunie, numărul 6 este extrem de important pentru întreaga lor viaţă. De obicei, nativii acestei luni sînt romantici şi foarte geloşi, complicîndu-şi viaţa intimă foarte mult de-a lungul vieţii. Dacă te-ai născut în luna iunie, o carieră artistică, care să îţi stimuleze creativitatea ţi se va potrivi perfect. Iar cel mai mare minus este cel al tendinţei de a vorbi uneori prea mult despre ceilalţi, cîteodată chiar răspîndind zvonuri.

(continuarea în numărul următor)