CE FIXATII AI, IN FUNCTIE DE ZODIE?

(continuare din numărul trecut)

Balanţă

Dintr-o teamă de eşec accentuată, Balanţa are ca fixaţie dorinţa de a lua decizia justă, cea mai corectă. Ceea ce atrage de la sine o mulţime de întrebări, o nehotărîre patologică, obsesia echităţii. Nu fi surpins dacă auzi un nativ al acestei zodii spunînd constant: "Nu e drept, dreptatea mea etc." O altă idee fixă este mania contradicţiei – Balanţele se contrazic de multe ori doar pentru a se contrazice, pentru a exista şi o altă opinie.

Scorpion

Exigenţa este o idee fixă a nativului din Scorpion – întotdeauna se poate mai mult, mai bine, întotdeauna poate fi mai fericit, mai împlinit. Dar aceeaşi exigenţă se răsfrînge şi asupra celorlalţi care nu vor fi niciodată suficienţi de buni. Îi place foarte mult şi să manipuleze oamenii din jur, să trăiască într-o oarecare secretomanie, să posede egoist, dar dincolo de partea sa întunecată, Scorpionul este un semn astral care fascinează.

Săgetător

Cel născut sub acest semn zodiacal este obsedat de ideea de a trăi în „lumea bună”, de multe ori fiind acuzat că e snob. Are tendinţa de a acorda mult credit respectabilităţii pe care cei din jur i-o oferă, de aceea de multe ori îşi depăşeşte limitele (uneori în sens pozitiv, alteori în sens negativ). Poate deveni uşor iresponsabil tot din pricina fugii după statut, dar într-un final are noroc să fie, cum-necum, extrem de iubit.

(continuarea în numărul următor)