Ca sa vezi! Bill si Melinda Gates au ”presimtit” pandemia, inca de acum citiva ani, si ”si-au aprovizionat CAMARA

Bill și Melinda Gates și-au făcut provizii de mîncare de cîțiva ani, a dezvăluit soția omului de afaceri. Aceștia și-au umplut cămara cu produse alimentare, a spus Melinda Gates, potrivit cnbc.com, ne spune mediafax. Auziți, familia Gates și-a umplut cămara cu alimente! Oare cum o fi arătînd CĂMARA acestor ”bieți” miliardari? Dar cum or să și-o umple după coronavirus?

Pandemia de coronavirus a produs panică în rîndul oamenilor, care s-au aprovizionat cu mîncare, băuturi şi alte produse, lăsînd rafturile magazinelor goale. Nu același lucru s-a întîmplat cu cuplul Bill și Melinda Gates, care, potrivit dezvăluirilor făcute de soţia omului de afaceri, şi-a făcut stocul de mîncare încă de acum cîţiva ani. Şi-au umplut cămara locuinţei cu produse alimentare, de frica unei eventuale pandemii.

„În urmă cu cîţiva ani am vorbit despre acest lucru <Ce s-ar întîmpla dacă nu va mai fi apă potabilă? Ce s-ar întîmpla dacă nu s-ar mai găsi suficientă mîncare? Ce vom face? Cum ne vom descurca?> Ne-am pregătit şi am cumpărat mîncare pe care am pus-o în cămară, în cazul în care vom avea nevoie, şi acum suntem toţi în aceeaşi situaţie”, a spus Melinda Gates, potrivit cnbc.com.

Cu toate acestea, soția omului de afaceri a recunoscut că familia ei este norocoasă.

„Suntem conştienţi că suntem privilegiaţi. Cînd ne spunem rugăciunea seara, suntem recunoscători că avem ce să punem pe masă, spre deosebire de alte familii din lume care nu au şansa aceasta”, a mai spus Melinda Gates.

În anul 2010, Bill Gates a avertizat lumea asupra unei pandemii în curs de apariţie într-o postare pe blogul său, după focarul H1N1 din 2009. În plus, în 2018, acesta a spus că lumea nu este pregătită să facă faţă unui asemenea eveniment.

„Lumea ar trebui să se preocupe de apariţia unei pandemii, la fel cum s-ar preocupa în cazul unui război”, a punctat Bill Gates, potrivit site-ului cnbc.com.

Fundaţia lui Bill şi Melinda Gates a oferit 250 de milioane de dolari în lupta contra coronavirusului (dar cît vor scoate din asta?; n. aut.). (M. C.)