BENEFICIARII DE PRESTATII ISI POT PROGRAMA ONLINE VIZITA LA CASELE DE ASIGURARI SOCIALE

Beneficiarii tuturor prestațiilor sociale pot să-și programeze în continuare în regim online vizita la casa teritorială de asigurări sociale, accesînd bannerul „Programare online la CTAS”, pe pagina oficială www.cnas.md.

Casa Națională de Asigurări Sociale precizează că, pentru programarea online, persoana trebuie să selecteze oficiul CTAS conform vizei de domiciliu, tipul serviciului, data nașterii, IDNP-ul, numele, prenumele, precum data și ora programării.

În zilele de luni, marți și miercuri, sînt deserviți solicitanții și beneficiarii de pensii, alocații, compensații și ajutoare. Joi și vineri sînt deserviți solicitanții și beneficiarii de indemnizații adresate familiilor cu copii, indemnizații de maternitate și indemnizații paternale.

Zilnic, de luni pînă vineri, se pot adresa solicitanții/beneficiarii de ajutoare de deces și bilete de tratament balneosanatorial, precum și persoanele fizice și juridice plătitori de contribuții la bugetul asigurărilor sociale de stat, inclusiv pentru eliberarea certificatelor.

Pe site-ul oficial al instituției, în partea dreaptă a paginii pot fi găsite toate serviciile prestate de Casa Națională în mod electronic.

Totodată, pentru orice întrebări ce țin de „Programarea online la CTAS”, poate fi contactat Centrul de Apel al CNAS la telefonul 022 257 777.

Sursa: IPN