ACCIDENTUL DIN KALUGA A MAI FACUT O VICTIMA. MOLDOVEANUL AFLAT IN COMA A MURIT

Bărbatul în vîrstă de 43 de ani se afla în stare gravă la spital și nu a reușit să supraviețuiască. Acesta s-a aflat în comă din momentul producerii teribilului accident și nu și-a mai revenit.

Un moldovean, din cei opt răniți în accidentul rutier din Kaluga, Rusia, a decedat. Informația a fost oferită de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență din Moldova, care anunță că astăzi, 13 august, o echipă de salvatori va pleca spre Rusia pentru a aduce acasă corpul neînsuflețit al acestuia.

Bărbatul în vîrstă de 43 de ani era în stare gravă la spital și nu a reușit să supraviețuiască. Acesta se afla în comă din momentul producerii teribilului accident și nu și-a mai revenit.

Alți doi moldoveni rămîn în continuare internați în spitalul din Rusia și vor continua tratamentul pînă cînd medicii vor permite externarea acestora.

Tragedia s-a produs, sîmbătă dimineața, 4 august, la ora 7:40, pe drumul M3 din Rusia. În accident au fost implicate trei unități de transport, inclusiv un microbuz de model Mercedes Vito cu numere de înmatriculare ale Republicii Moldova. În urma impactului, 8 persoane au decedat, dintre care 6 cetățeni ai Republicii Moldova. Alți opt moldoveni au fost răniți, unul dintre aceștia a decedat astăzi la spital.

Impactul celor trei mașini a fost filmat de o cameră de bord amplasată pe un autovehicul care tocmai se deplasa în spatele microbuzului cu cetățenii moldoveni.

Victimele accidentului rutier sînt din Căușeni și Ștefan-Vodă.

Sursa: sputnik.md