VEDETE CARE ŞI-AU REFĂCUT DANTURA

În lumea celebrităţilor imaginea reprezintă unul dintre cele mai impotante aspecte, care trebuie să fie în continuă perfecţionare. Zilnic auzim despre vedete care s-au operat, nemulţumite de look-ul lor, aşa că, de ce ne-ar surprinde că aproape toate starurile au ales să etaleze un zîmbet strălucitor cu puţin ajutor din partea medicului dentist.

Miley Cyrus

Vedete_miley-cyrus-teeth copy.jpg

Orice ar face Miley Cyrus trece foarte greu cu vederea, indiferent că a slăbit cîteva kilograme, are un nou animal de companie sau şi-a scurtat cu 2 milimetri părul. Atunci cînd vedeta şi-a refăcut dantura evident că toată lumea a observat schimbarea. Şi chiar este o diferenţă uriaşă.

Lindsay Lohan

Încă din anul 2011, publicaţiile tabloid scriau despre o schimbare mult în bine a look-ului artistei Lindsey Lohan, care se datora refacerii complete a danturii.

Zac Efron

Înainte să fure inimile adolescentelor din toată lumea, Zac Efron arăta ca un adolescent normal, nu avea nimic care să anticipeze succesul care avea să urmeze. Actorul a declarat că a purtat aparat dentar pentru a diminua spaţiul dintre dinţii din faţă, iar rezultatul a fost chiar unul surprinzător. O altă freză şi haine de designer şi am obţinut un star de Hollywood.

Victoria Beckham

Vedete_victoria-beckham copy.jpg

Este surprinzător că Victoria a ales să-şi refacă dantura din moment ce ea niciodată nu zîmbeşte. Probabil din dorinţa de perfecţiune a ales să aibă o dantură de un alb impecabil. Însă Posh nu a optat doar pentru o albire dentară, vedeta şi-a schimbat complet dantura cu una nouă, perfectă. Asta nu a făcut-o însă să zîmbească mai des.

Cheryl Cole

Vedete_cole4 copy.jpg

S-a scris foarte mult despre cît de frumoasă este Cheryl Cole. Nu foarte multă lume ştie însă că înainte de a deveni celebră cîntăreaţa nu avea tocmai acelasi look perfect pe care îl etalează acum pe covorul roşu, iar schimbatul danturii reprezintă doar una dintre „modificările” pentru care a optat Cheryl pentru o imagine de divă.

ONE.ro