Un profesor s-a filmat in timp ce viola o fetita legata la ochi

Caz revoltător  în Marea Britanie. Un profesor de chimie din Plymouth, care s-a filmat violînd o fetiță legată la ochi, a fost condamnat la 11 ani de închisoare, relatează BBC.

Profesorul de chimie, Jonathan Rowe, în vîrstă de 49 de ani, a abuzat-o pe fetiță pe cînd aceasta avea 8-10 ani. Bărbatul, fost profesor la un liceu public din Plymouth, a recunoscut o serie de agresiuni sexuale, inclusiv 3 violuri.

Un judecător de la un Tribunal din Exeter l-a condamnat Vineri la 11 ani de închisoare, spunînd despre profesor că a dus o viață dublă și i-a descris acțiunile ca fiind ale unui ”depravat”. Potrivit documentelor prezentate la proces, agresorul s-a filmat în timp ce viola o fetiță care dormea și a transferat imaginile pe laptopul său de la școală. Jonathan Rowe a fost prins după ce victima i-a povestit mamei sale că a fost pusă de agresor să pozeze pentru el legată la ochi. Ulterior, anchetatorii au aflat că bărbatul fusese avertizat și de mama unei fetițe de șase ani care l-a surprins jucîndu-se la o piscină cu copila, pe jumătate goală. Anchetatorii au mai găsit imagini cu o fetiță de 13 ani, la o trambulină - agresorul îi filmase sînii. (Sursa: BBC)