Un cuplu de medici a fost torturat si ucis in propria casa

Un bărbat din Boston este acuzat că a torturat și omorît un cuplu de medici chiar în casa acestora. Acesta i-ar fi încătușat și înjunghiat în repetate rînduri pe cei doi, care au murit în agonie. Bampumim Teixeira, 32 de ani, este acuzat de înjunghierea medicului britanic Richard Field, în vîrstă de 49 de ani, și a logodnicei  sale, Linei Bolanos, 38 de ani, cei doi fiind găsiți uciși într-o baltă de sînge, relatează DailyMail.

Acuzatul era paznic în complexul de apartamente de lux din Boston unde locuiau cei doi, iar procurorii spun că acesta s-a folosit cunoștințele personale despre clădire pentru a planifica meticulos crimele brutale. În timp ce aceștia erau sechestrați, bărbatul a încercat de cîteva ori să sune la Poliție, dar fără succes. În cele din urmă, doctorul a trimis un mesaj către polițiști, care s-au deplasat la fața locului.

Polițiștii l-au găsit pe Teixeira în apartament, pe care l-au împușcat, dar cu toate acestea au ajuns prea tîrziu pentru a evita tragedia. Cei doi zăceau într-o baltă de sînge, femeia prezentînd mai multe urme de înjunghiere. În plus, chiar lîngă ușă, polițiștii au găsit o geantă plină cu bijuterii și obiecte de valoare. Curtea încă nu a oferit încă o sentință pentru Teixeira, cazul fiind încă judecat.