REVOLTATOR! Partidul pedofililor din Olanda, despre pedofilie: „Asa cum societatea s-a obisnuit cu mariajul intre doi barbati, se va obișnui si cu mariajul intre un barbat si un copil”

Partidul pedofililor din Olanda, numit Partidul pentru Bună Vecinătate, Libertate și Diversitate, fondat de trei bărbați care se recomandau pedofili, avea drept țintă legalizarea pornografiei infantile și a pedofiliei, cu argumentul că este vorba doar de o chestiune de schimbare a mentalității societății, scrie Libertatea. Potrivit sursei citate, liderii PNVD susțineau că "și legalizarea homosexualității, și a căsătoriilor de același sex s-au lovit de același obstacol”, anume mentalitatea societății. "Așa cum societatea s-a obișnuit cu mariajul între doi bărbați, se va obișnui și cu mariajul între un bărbat și un copil, susțineau cei trei membri fondatori ai partidului”, spuneau liderii PNVD.

Acest partid al pedofililor, scrie Libertatea, a existat în Olanda între 2006 și 2010, fiind interzis în instanță abia în 2010. Atunci partidul s-a dizolvat, însă a lăsat în urma lui o fundație, Asociația Martijn, cu aceleași obiective, anume să apere interesele pedofililor. Asociația a fost interzisă în 2015. Liderul asociației, Marthijn Uittenbogaard, în vîrstă de 47 de ani, este ”formator de opinie” și activist pentru „abolirea tuturor legilor morale”. Printre altele, acesta consideră că manualul de abuzat copii, cartea cu o mie de pagini care descrie, cu lux de amănunte, cum să atragi un copil și cum să-ți ștergi apoi urmele, pentru a nu lăsa dovezi, este "un manual ca oricare altul” .