PSRM. 180 DE TERENURI DE JOACA INTR-UN TIMP DE 15 LUNI, IN CHISINAU

Datorită programului socialiștilor, în Chișinău au fost instalate 180 de terenuri de joacă într-o perioadă de 15 luni. Anunţul a fost făcut pe pagina sa de pe rețelele de socializare de către deputatul fracțiunii parlamentare PSRM şi fost președinte al fracțiunii socialiştilor din Consiliul Municipal Chișinău Ion Ceban.

El a anunțat că în aceasta săptămînă a fost instalat cel de-al 180-lea teren de joacă nou pentru copii, datorită programului municipal elaborat de PSRM acum 2 ani. “Toate acestea au fost posibile atît prin contribuție directă de la buget, în baza programului cu destinație specială propus de socialiști, cît și contribuție personală sau atrasă a consilierilor, deputaților. Urmează alte 60 de adrese noi în viitorul cel mai apropiat.

Lucrările urmau a fi începute încă în aprilie, dar de mai multe ori a fost blocată licitația, sper că e doar aspect concurențial, nu și rea intenție. În această săptămînă, am transmis demersurile necesare pentru reparația terenurilor de joacă din parcurile Ștefan cel Mare și Catedralei, care au ajuns de ceva timp într-o situație mai puțin plăcută. De asemenea, în cadrul programului municipal al socialiștilor de reabilitare a infrastructurii municipale, peste ceva timp vor începe reparațiile terenurilor sportive și celor de joacă pe mai multe adrese. Încercăm să facem împreună orașul mai confortabil pentru locuitorii de toate vîrstele”, a scris Ion Ceban.