Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a primit mesaje de felicitare de la Casa Alba si Ambasada SUA de la Chisinau, cu prilejul Zilei Independentei tarii noastre

Cu prilejul Zilei Independenței Republicii Moldova, Președintele Igor Dodon a primit felicitări din partea Președintelui SUA și a Ambasadei americane din Republica Moldova, În mesajul său, printre altele, Excelența Sa, domnul Dereck J. Hogan, ambasadorul SUA din Republica Moldova, într-o postare video, declară:

 „În 28 de ani ați parcurs un drum lung în calitate de stat suveran și independent, liber să își aleagă singur viitorul. Acesta este un lucru continuu. Țara mea are 243 de ani și încă lucrăm pentru a o îmbunătăți. Împărtășim dorința voastră pentru a avea o țară cu un Guvern al poporului, care să întărească instituțiile guvernamentale, inclusiv prin combaterea corupției, a declarat ambasadorul SUA Dereck J. Hogan într-o postare video. ”Vom fi aici pentru a vă ajuta. Din partea întregii echipe a Ambasadei SUA în Moldova și din partea poporului SUA, vă urez să aveți o sărbătoare frumoasă. La mulți ani, Moldova!”, a mai spus ambasadorul.