PRESEDINTELE MOLDOVEI A AVUT O INTREVEDERE CU AMBASADORUL JIVAN MOVSISYAN

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon a avut o întrevedere cu Ambasadorul Republicii Armenia în Republica Moldova, Jivan Movsisyan. Părțile au făcut un schimb de opinii privind relațiile bilaterale dintre țările noastre, precum și despre acordurile încheiate în timpul vizitei oficiale recente în Armenia, la sfîrșitul anului trecut.

Igor Dodon a acceptat cu plăcere invitația Președintelui Armeniei, Serj Sargsyan de a participa la Summit-ul Francofoniei, care va avea loc la Erevan în această toamnă. De remarcat că la summit sînt așteptați reprezentanții conducerii a peste o sută de state din lume. Președinții mai multor țări și-au confirmat deja participarea.

Șeful statului a relansat invitația în adresa președintelui Armeniei Serj Sargsyan de a efectua o vizită oficială la Chişinău, în anul curent. De asemenea, interlocutorii au convenit asupra necesității organizării unei întruniri a cercurilor de afaceri din Moldova şi Armenia în cadrul vizitelor bilaterale şi activizării cooperării economice dintre ţările noastre.

Serviciul de Presă al Preşedinţiei R. Moldova