PREMIERUL ION CHICU A PRIMIT UN MESAJ DE FELICITARE DIN PARTEA PRESEDINTELUI CONFEDERATIEI ELVETIENE, UELI MAURER, CU OCAZIA NUMIRII IN FUNCTIE

În adresa premierului Ion Chicu a venit un mesaj de felicitate din partea președintelui Confederației Elvețiene, Ueli Maurer, cu prilejul învestirii în funcţia de prim-ministru al Republicii Moldova.

„În numele Confederației Elvețiene, vă aducem sincere felicitări și vă dorim succes în realizarea obiectivelor prin care să obțineți bunăstare și prosperitate pentru țara Dvs.”, se spune în scrisoarea de felicitare.

În mesajul său, oficialul elvețian constată relațiile prietenești și de colaborare dintre Republica Moldova și Elveția, care se dezvoltă în beneficiul cetățenilor ambelor state.

„Sînt convins că relaţiile de prietenie, stabilite între Elveția şi Moldova, datorită efortului nostru comun, se vor dezvolta dinamic şi se vor aprofunda în continuare, în spiritul cooperării deschise între țările noastre”, susține reprezentantul oficial al Elveției.

Sursa: gov.md